Folyamatosan pozitiv este az ovulációs tesztem. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
21-dik ciklus napon vagyok. A 14-dik napon leesett a hőm 36,5.re, ekkor lett először pozitiv a tesztem. Előtte csak erős két csíkos volt, de a teszt csík nem volt annyira erős, mint a kontroll csík. Azóta a hőm felment 37,1-re, de az ovu tesztjeim továbbra is pozitivak.
Első ovu tesztes hónapom. Azt olvastam, hogy addig kell folytatni a tesztelést, amíg nem lesz negatív a teszt.
Mitől lehet folyamatosan pozitiv?
2013. dec. 1. 16:20
1/4 anonim válasza:
Például lehet PCO az oka... Vizsgáltak ilyen irányba?
2/4 anonim válasza:
Nekem egyik hónapban nem volt tüszőrepedésem, hanem ciszta lett belőle, na az okozott több napig tartó pozitív ovu tesztet.
3/4 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, kiderült, hogy babát várok :) A doki szerint már előfordulhat, hogy amiatt volt. :)
2014. jan. 20. 19:12
4/4 anonim válasza:
Hú, gratulálok! Ennél rosszabb hírt ne is olvassak itt a gyk-n :)))
Első voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!