Mára nem vártam nem is jött, de tegnap este volt egy
negatív tesztem. Lehet még babám? A hajam alja középen
folyamatosan szurkál egész nap a cicim érzékeny 2 napig
nagyon szarul voltam de mára elmúlt, akkor nem sikerült
ebben a hónapban sem?
türelem...erre senki nem válaszolhat teljes biztonsággal úgy hogy "hát bizony meg fog jönni...". Tudom, könnyű kívűlről okosakat mondani, de mi pl. másfél éve várjuk kiscsodánkat és már eljutottam abba a fázisba, hogy tudom, én gyártom a tüneteket.
Lehetsz babás természetesen, mert terhesség esetén is szurkál a has és érzékeny a mell. Ugyanakkor ezek a tünetek mensinél is ugyanúgy megvannak
2009. jan. 19. 19:09
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm aranyos vagy , hogy így biztatsz és hogy őszinte vagy , én reménykedem de lehet hogy hiába mi 2,5 éve próbálkozunk és azért tettem fel a kérdést mert a cicim még soha életemben nem fájt csak most , de tényleg nagyon köszönöm.
Csak a szokás: ilyenkor ennyiből senki nem tud semmi biztosat mondani.
[link]
2009. jan. 19. 19:11
1. válaszoló vagyok. MInden kivizsgálás megvolt már nálatok?
2009. jan. 19. 19:13
5/10 A kérdező kommentje:
Kivizsgálták már a páromat , és rendben van , kivizsgáltak engem , hormonháztartás rendben , minden hormon , volt havi uh , van peteérésem , 6 hónapig closty + duphaston , meg medrol , hsg volt már és minden jó , csak a baba marad el inszemre készülünk de nagyon félek tőle , és bizakodom benne hogy esetleg nem kell mennünk , ja folsavat szedek , cicka +palást tea de semmi.
Ti voltatok már valami kivizsgáláson?
hsg előtt állok, épp halogatom...eléggé félek tőle. Volt uh, hormonvizsgálat és a párom vizsgálata. A doki azt mondta ne szedjek semmi gyógyszert. Lehet dokit váltok, mert már olyan ez is mint a nagyüzem. Az inszemtől ne félj!! Meg sem érzed, olyan mint egy rákszűrés, több bnőmnek is volt és babásak lettek
2009. jan. 19. 19:22
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást megpróbálok nem félni , de a hsg n is azt mondták nekem akik voltak hogy nem fáj csak kellemetlen én megcáfolom , én üvöltöttem abban a 20 percem folyamatosan mert nekem annyira fájt többet soha nem vetném alá magam de azt mondták én voltam a 100 nőből az az 1 akinek ennyire fáj a hsg. :-))
Röntgenesen voltál vagy ultrahangosan? Nekem a dokim azt mondta az uh-os egyáltalán nem fáj, ne olvasgassak rémtörténeteket...Hát nekem mindegyik ismerősöm akinek csináltak ilyet csak rosszat mesélt róla...
2009. jan. 19. 19:28
Nekem is volt HSG, eléggé fájt. Vagyis olyan volt mint a rákszűrés azon pillanata amikor a legkellemetlenebb. Ez tartott 10 percig kb. Amint végeztek rögtön abbamaradt a fájdalom. Utólag visszagondolva hiába izgultam annyira, nem is volt olyan vészes.
2009. jan. 19. 20:33
10/10 A kérdező kommentje:
Röntgenesen voltam és 20 percig tartott de onnantól fájt mikortól bedugta azokat a valamiket nem tudom miket és addig fájt amíg ki nem húzta na meg amikor a kontrasztanyagot benyomták az volt akkor már sírtam és nagyon kiabáltam , de kaptam előtte fájdalomcsillapító szurit de nem hatott semmit mondta az ápolónő is hogy sajnos nagyon keveset kaptam nekem kellett volna a háromszorosa annak amit kaptam és azért volt ennyire katasztrófa mert olyan volt az a szuri mintha semmit sem kaptam volna úgyhogy fájdalomcsillapítás nélkül szenvedtem végig többet soha nem tenném inkább altassanak el , mert sajnos nagyon rossz tapasztalatom van róla.
Kapcsolódó kérdések: