Ovulációs tesztet használtam ebben a hónapban, de egyszer sem lett egyértelműen "pozitív". Ettől függetlenül van peteérésem? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Öt napig teszteltem, ahogy kell,délután 4-6óra körül,előtte 3-4 órával nem ittam, és nem mentem wc-re.
Első,második és harmadiknap kb egyforma erősségűek voltak a tesztcsíkok, de nemvoltak annyira erősek, mint a kontrollcsík.
4.napon erősebb volt a tesztcsík, mint az első 3napon, de még mindig nem volt olyan erős, mint a kontroll.
Ma viszont annyira halvány a tesztcsík, hogy szinte alig látszik.
Tehát a tenapi napon volt a legerősebb, látszik is a különbség, de a ontrollcsík színét nem éri elegyik sem. E mit jelenthet? Lehet ettől peteérésem?
Volt már valaki, akinek ilyen eredményei lettek, ésmégis lett baba? Köszi az ÉRTELMES válaszokat/tapasztalatokat :)
Köszi lányok, hogy írtatok, aranyosak vagytok :) 24 éves vagyok, most próbálkozunk 2. hónapja, így a vizsgálatok még nagyon koraiak, csak szerettem volna tudni, hogy van-e és hogy mikor van peteérésem...(remélem, hogy nekem is van, mint ahogyan nektek is volt a halvány teszt ellenére). Utolsó, sajnálom, hogy neked nem volt, remélem azóta megoldódott, és lett babád :) Én mindenesetre még várok a kivizsgálásokkal, nőgyógyászom szerint egy évig nem indokolt... Remélem nem jutok el addig, és ebben a hónapban, vagy a következőben a terhességi tesztemen is 2 csík lesz :)
Köszi mégegyszer a válaszokat, kicsit megnyugtattatok, hogy nem vagyok egyedül ebben a helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!