Valakinek volt Mar ebben az idoszakban pozitiv tesztje?
Nekem egyedul a 3. terhessegemnel voltam tunetem koran. De nem ilyenek, mint neked, hanem annyi, hogy a peteeres utani kb 7. naptol egyszeruen nem birtam lefutni annyit, amennyit mindig szoktam. Par perc utan elszedultem, nem kaptam levegot es nagyon gyengenek ereztem magam, ha nem ultem volna le, akkor elajulok.
Miutan ez megismetlodott masnap is, ugy dontottem, hogy proba szerencse alapon csinalok egy tesztet.
(Az volt az elso honap, hogy nem vedekeztunk, igy meg optimista voltam a tesztelessel.)
10 dpo-n voltam es reggel halvany pozitiv lett a teszt, delutan ismeteltem masik fajtaval es az is pozitiv lett. Valoban terhes voltam.
Valoszinuleg nagyon hamar megtortent a beagyazodas. De ezen kivul, hogy nem birtam a terhelest nem igen volt mas tunetem, a gyakori vizelesi inger, emelyges, enyhe gorcsok kb egy hettel ezutan kezdodtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!