Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek kezdődött fejfájássa...

Valakinek kezdődött fejfájással és enyhén magas vérnyomással a terhessége? Vagyis volt ilyen gyanú jele?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Méééég ezer ilyen ostoba kérdést kééérlek.
2016. márc. 1. 17:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ha Ennyire szeretnéd!!! 😊 😊
2016. márc. 1. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
A legelső gyanújel minden esetben az elmaradt menstruáció. Amíg be nem ágyazódik a zigóta, addig semmilyen tünetet nem tud produkálni. Ha beágyazódik, akkor értelemszerűen elmarad a havi bajod... Minden egyéb tünet a beágyazódásig csak képzelődés, vagy nem függ össze a sikeres megtermékenyítéssel.
2016. márc. 1. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy mindannyian mások vagyunk. Napra pontosan tudom mikor estem teherbe, és 2 nappal később olyan irgalmatlan fejfájásom volt, hogy csak na. Sajnos ezt azért sem feledem, mert egy rokonunk temetésén voltunk és én ott szédelegtem. Lehet véletlen egybeesés, ki tudja.
2016. márc. 2. 13:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat utolsó kettő!! 😊
2016. márc. 2. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!