Valakinek volt Mar ebben az idoszakban pozitiv tesztje?
Figyelt kérdés
Naaaagyon turelmetlen vagyok mar. Feszulnek a melleim egy hete, szedulok, faradt vagyok, allandoan a wc-t jarom. Jovo keddre nem varom. Mar el lottem ket tesztet a mult heten es a het elejen... (olyan intenzivek voltam a tuneteim, gondoltam hatha). Ilyenkor volt mar Aki tesztelt, es pozitiv lett? Elnezest az ekezetek hianya miatt.2016. márc. 3. 05:56
11/14 anonim válasza:
Két gyermekem van, mindkettőnél nagyon korán éreztem, hogy útban vannak. Mindkettő első próbálkozós hónapban sikerül, szóval még egyáltalán nem kattogtam a tüneteken, nem beképzeltem őket. Ovuláció után néhány nappal már elkezdett fájni a mellem, nagyon érzékennyé vált. Ez már gyanura adott okot, hogy esetleg a két sejt összetalálkozott és megváltozott a hormontermelés. Aztán a 8. dpo-n elkezdett szurkálni az egyik oldali petefészkem. Soha előtte ilyet nem éreztem. Első babámnál 25-ös tesztet vettem, amit a 12. dpo-n csináltam meg, pozitív lett. Második babámnál is éreztem ezt az érdekes szurkálást, ebből már tudtam, hogy sikeres volt a hónapunk. Ekkor 10-es tesztem volt itthon és a 8. dpo-n délután elvégezve pozitív lett. Nagyon-nagyon halvány, de pozitív. Másnap reggelre már erősebb, de még mindig nagyon halvány.
12/14 anonim válasza:
Én minden hónapban érzek szúrkálást... van hogy ovu után a mellem is fáj. De nem vagyok terhes! Mindenki más persze... de míg nem történt meg a beágyazódás addig csak a szervezet szórakozik. Mikor terhes lettem semmit nem éreztem... 4 nappal a nem várt előtt lett pozi a tesztem. Kíváncsiságból csináltam azt is:) Sok sikert!
13/14 A kérdező kommentje:
Mégis vissza néztem :) Lehet hülyén fogalmaztam, de pontosan úgy tudom ezeket a dolgokat, ahogy leírta az egyik válaszadó. Köszi a türelmeteket!
Nem vagyok ez a magam monitorizáló típus...nem szokott ciklus közepén a mellem fájni, se nem szoktam a wc-re járni ennyire gyakran. Ezeket nem tudom beképzelni. Ma a derekam is el van állva, mintha meg akarna jönni, pedig még nincs itt az ideje...:-S remélem nem is fog.
Köszi a válaszaitokat, tapasztalataitokat!
2016. márc. 4. 19:58
14/14 anonim válasza:
Kedves kérdező mi lett az eredmény? Csináltál tesztet? Sikerült a babaprojekt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!