Volt már olyan valakinek, hogy volt beágyazódási vérzés nemvárt előtt egy héttel, és mégis megjött az adott időben?
Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 11:33
1/1 anonim válasza:
Nem vérzéssel hanem görcsöléssel van tapasztalatom. Régen nagyon rosszul időzítettünk egy balesetet menzesz előtt pár nappal borzasztóan görcsöltem egy pár napig aztán elmúlt. Majd a menzesz előtti nap újra előjött de ez minden ciklusnál így van, a korábbi viszont sose. Ugyanolyan volt a menzesz mint szokott így nem gondolkoztam rajta mi történt, megjött és kész.
Majd amikor tudatosan akartunk babát ugyanígy ugyanakkor görcsölt a hasam pár napig majd elmúlt és nemvárt napján visszajött de akkor nem jött meg a menzeszem és a teszt is pozitív volt.
Utólag az első alkalomra pozitív teszt hiányában (egyáltalán nem teszteltem) is azt gondolom, hogy kémiai terhesség lehetett.
Úgyhogy beágyazódási vérzéssel is lehet ilyen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!