Mi a neve annak a cseppnek ami segíti a teherbe esést? És
barátcserjén kivül más tea? Egyéb módszerek?
Gynex csppek vagy a Mastodynon cseppek:))Remélem segít majd:))39+2hkm
2010. ápr. 2. 09:43
Szia!
Én a Béres csepre esküszöm. 2 évig próbálkoztunk, mikor a párom elkezdte szedni rendszeresen, és 2 hónap múlva pozitivat teszteltem. Lehet véletlen, de 1 próbát megér:)
Sok sikert. 23hkm
2010. ápr. 2. 09:44
Állítólag a gyógyvízben ücsörgés is csodát tesz, vagy tegyél otthon a fürdőkádba Sárvári Termál Kristályt. Vagy ahogy a Jóbarátokban is mondta a Phoebe öccse:
"rúgjál be, a gimiben sok lánynak sikerült így teherbe esni" :D
2010. ápr. 2. 09:52
4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces kedves 3 .válaszoló!:( Remélem te soha nem kerülsz ilyen helyzetbe!:(
Azért be NE rúgjál DE (jó poén volt a Jóbarátokban) volt már aki itt írta a doki javaslatára esténként a párjával megittak 1-1 pohár vörösbort és összejött a baba! Szerintem azért lehetett mert kicsit ellazultak és nem járt már görcsösen a babán az agyuk.
Gynex csepp amit kérdeztél. És igen fürdőső és citromfű olaj egy kád vízbe min 10 perc ücsörgés nagyon jó hatással van mindenre ez a kombináció!!! Müllerbe, DM-be (Kneipp az olaj neve pici 300FT körül van) de bármilyen citromfűolaj jó én 2-3 fürdésre használok el egyet.
Mióta próbálkoztok? Ciklusod ok? Vagy miért iszod a teákat? Ovud figyeled?
Mielőbbi babásodást!
2010. ápr. 2. 10:35
6/13 A kérdező kommentje:
Az a problémám hogy már voltam babás de az első pár hétbe mindig elmentek a babák.(2terhesség) Az orvos szerint szedjek teherbeesés könnyítő cseppeket vagy igyak barátcserjét,mert ezek segítik a jobb beágyazódást is.Ha ezek nem segítenek végső esetben felír Clostylbegyt .
09:52-es vagyok. Pontosan azért írtam a gyógyvizet, mert arról több helyen több embertől hallottam, hogy nagyon bejön. Volt egy kolleganőm Ő is állandóan elvetélt. A Sárvári cucc után ki tudta hordani a terhességet. A Jóbarátos dolgot csak pluszba írtam. Elnézést, ha ezzel megbántottalak.
2010. ápr. 2. 11:40
8/13 A kérdező kommentje:
Semmi baj:(Csak már nagyon elvagyok keseredve:(Nem tudom mi lesz..Már nem tudom mit próbáljak ki.És anyagilag sem vagyok olyan hű de nagyon eleresztve.Mert persze vannak erre jó kis drága kezelések több 10ezer ft-osak de én azt már nem engedhetem meg magamnak.
Hát ha már voltál terhes, akkor ezzel a részével nincs gond. Ha nem tudod kihordani annak sok oka lehet. Az egyik ismerősömnek volt vmi a szervezetében, amiért állandóan elvetélt. Valami tök egyszerű dolog volt, ami a vérből kimutatható, mégsem vette észre egy csomó doki. Aztán az egyik észrevette, megszűntették a problémát és 10 hónap múlva már ott is volt a gyerek. A másik ismerősömnek is volt vmi a méhével. Őt megműtötték, azóta megszületett a gyerek. Ne aggódj, mert ez a XXI.század (a legendák köztünk élnek-na má' megint bunkó vagyok)nem olyan egyszerű manapság már gyermektelennek lenni. "Jóformán már se petefészek se méh nem kell hozzá".
2010. ápr. 2. 11:57
Cseppről nem tudok... De: természetes módszerek: Maca Vibe tabletta, kecskeruta tea, palástfű tea, cickafark tea... Én ezeket szedtem-ittam, és bevált, pedig elég rossz a hormonháztartásom. Csak vigyázni kell, terhesség alatt nem ajánlott ezeket szedni, tehát ha már gyanús, h babás vagy, abba kell hagyni!
2010. ápr. 2. 13:44
Kapcsolódó kérdések: