Akár ha kettő is elvégzek mind a kettő negativ és terhes vagyok (12 hetes kb)..ilyen létezik? Vagy két tesztnek már lehet hinni? Orvoshoz nem szeretnék elmenni
2016. márc. 4. 08:58
1/9 anonim válasza:
Nem vagyunk gépek, ki tudja, kinél hogy és mi működik.
12 hetesen már el sem tudnád vetetni. Akarsz gyereket vagy sem? Miért nem mész orvoshoz?
2016. márc. 4. 09:01
2/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék babát :)
2016. márc. 4. 09:04
3/9 anonim válasza:
Tesómnak az első terhességénél két negatív tesztje volt, de utána neki a harmadik pozitiv lett végül.
Miért gondolod, hogy terhes vagy, kimaradt a menstruációd, vagy szokatlan tüneteid vannak?
Én azért mindenképpen elmennék orvoshoz a helyedben, tudom nem szeretnél, hidd el senki sem szívesen járkál orvoshoz, de néha muszáj!
2016. márc. 4. 09:04
4/9 anonim válasza:
Nem értem. Kimaradt a menzeszed? Akkor, ha nem akarsz gyereket, miért csak most kaptál észbe? Ez esetben a doki elkerülhetetlen.
Vagy megjött, van két negatív teszted, csak belelovaltad magad, hogy hátha mégis? Ennek az esélye kb.a nullával egyenlő.
Nekem úgy volt álnegatív tesztem, hogy egy pozitív, egy negatív, aztán másnap még egy pozitív. Kiderült, hogy túl híg volt a pisim, mikor másodszorra teszteltem.
2016. márc. 4. 09:21
5/9 anonim válasza:
Rendszertelen volt a menzeszem 2,3 havonta jött meg kb èn is 12 hetesen vègeztem tesztet,röktön orvos kiderült hogy 14 hetes terhes vagyok. Szerintem pozí lenne ha baba volna.
2016. márc. 4. 09:43
6/9 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ha nem akarod megtartani, akkor már késő az abortuszhoz, mert a 12. hétig végzik el?
2016. márc. 4. 09:52
7/9 anonim válasza:
Mert ha terhes vagy, akkor kiimátkozod magadból, vagy mégis mit akarsz? Orvoshoz nem mész, azt sem tudod, hogy terhes vagy e? Atya ég. Inkább ne élj nemi életet, ha ilyen gyötrelmes a hozzáállásod a dolgokhoz. Egyébként ha 12 hetesnek gondolod magad, azt azért már kimutatja a teszt. De inkább menj orvoshoz, az tb alapú ingyenes.
2016. márc. 4. 09:57
8/9 A kérdező kommentje:
Megjött a menstruacióm időben..csak aggódók mégis
2016. márc. 4. 10:06
9/9 anonim válasza:
Nézd, nagyon-nagyon ritkán előfordul mindkét eset: hogy valakinek nincs HCG a vizeletében és nem mutatja ki a teszt, és az is, hogy terhesen is megjön a menzesze. Mindkettő nagyon ritka kuriózum. Az, hogy a kettő EGYÜTT fordul elő, értelemszerűen még sokkal ritkább. Ne parázz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!