Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Száradasi csík lehet? (Kep...

Száradasi csík lehet? (Kep mellékelve)

Figyelt kérdés

Szerintetek száradasi csík? Órákkal a tesztelés utan vettem eszre.

De azota se jott meg, 2 napja késik.

Viszont a többi teszt negatív, amit ma csinaltam az is..

Lehetek terhes még?

[link]

#terhesség #Száradasi csík
2016. márc. 1. 17:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdésedben szereplő linken lévő teszt, sztem halvány pozi. Utolsó voltam
2016. márc. 2. 07:55
 12/19 A kérdező kommentje:

Jó lenne, ha igazatok lenne és pozitívvá válna :)

Ezt a tesztet, ami a képen van kb 5 napja csináltam, még a várható menzesz előtt és attól félek, mivel csak időn túl lett pozi, hogy így nem érvényes :(

Mert akkor mi a magyarázat, hogy a mai is teljesen negatív lett..?

Menzesz továbbra sincs.

2016. márc. 2. 14:58
 13/19 A kérdező kommentje:

Ma még nem teszteltem, de menzesz nincs.

Rendszertelen a menstruaciom, igy lehet az is, hogy kesobb volt ovulaciom.. Jol gondolom?

2016. márc. 3. 06:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Javaslom a clear blue tesztet drága nekem is csak ez mutatta ki pedig már 5 hetes terhes voltam :) sok sikert
2016. márc. 3. 08:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Simán lehetséges - nekem pl. mindig szabályos 28 napos ciklusaim voltak, mégis a 8-9. napon volt peteérésem, amikor megfogant a kislányom. De szerintem hamarosan jelentkezz be dokihoz, nehogy valami más legyen a kimaradt menses mögött. Nagyon szorítok a babáért!

És még valami: szerintem nem kellenek a drága tesztek, elég, ha nem 25-ös, hanem 10-es érzékenységűt vásárolsz.

Annak idején én neten rendeltem darabját 140 Ft-ért, és a 24. ciklusnapomon egyértelműen jelezte a babát.

Kitartást neked!

2016. márc. 3. 08:43
 16/19 A kérdező kommentje:

Hat ez volt a 40.nap es meg semmi. Viszont a teszt is negatív :/

Szerintetek van meg esely a babára? Késői peteeres lehetett..

2016. márc. 4. 20:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem a kérdésed. Azt írtad, hogy 2 napja késik, de azt is, hogy ez a 40. nap.

Nem voltál még nőgyógyásznál, hogy rendbe tegyék a ciklusod?

2016. márc. 5. 07:30
 18/19 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam.

A 40.napot úgy értem, hogy 40.napon vagyok, illetve ma vagyok a 41.-en és 6 napja késik.

2016. márc. 5. 09:24
 19/19 A kérdező kommentje:
Viszont a tegnapi teszt még negatív volt.
2016. márc. 5. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!