Száradasi csík lehet? (Kep mellékelve)
Szerintetek száradasi csík? Órákkal a tesztelés utan vettem eszre.
De azota se jott meg, 2 napja késik.
Viszont a többi teszt negatív, amit ma csinaltam az is..
Lehetek terhes még?
Jó lenne, ha igazatok lenne és pozitívvá válna :)
Ezt a tesztet, ami a képen van kb 5 napja csináltam, még a várható menzesz előtt és attól félek, mivel csak időn túl lett pozi, hogy így nem érvényes :(
Mert akkor mi a magyarázat, hogy a mai is teljesen negatív lett..?
Menzesz továbbra sincs.
Ma még nem teszteltem, de menzesz nincs.
Rendszertelen a menstruaciom, igy lehet az is, hogy kesobb volt ovulaciom.. Jol gondolom?
Simán lehetséges - nekem pl. mindig szabályos 28 napos ciklusaim voltak, mégis a 8-9. napon volt peteérésem, amikor megfogant a kislányom. De szerintem hamarosan jelentkezz be dokihoz, nehogy valami más legyen a kimaradt menses mögött. Nagyon szorítok a babáért!
És még valami: szerintem nem kellenek a drága tesztek, elég, ha nem 25-ös, hanem 10-es érzékenységűt vásárolsz.
Annak idején én neten rendeltem darabját 140 Ft-ért, és a 24. ciklusnapomon egyértelműen jelezte a babát.
Kitartást neked!
Hat ez volt a 40.nap es meg semmi. Viszont a teszt is negatív :/
Szerintetek van meg esely a babára? Késői peteeres lehetett..
Nem teljesen értem a kérdésed. Azt írtad, hogy 2 napja késik, de azt is, hogy ez a 40. nap.
Nem voltál még nőgyógyásznál, hogy rendbe tegyék a ciklusod?
Rosszul fogalmaztam.
A 40.napot úgy értem, hogy 40.napon vagyok, illetve ma vagyok a 41.-en és 6 napja késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!