Csillagvirág26 kérdése:
Szerintetek ez második csík, vagy csak a helye ahol lennie kellene?
Figyelt kérdés
4 nap van a nemvártig, 30 napos ciklus... Ilyen lehet hogy látszik hogy hol kellene lennie a csíknak?
[url= [link] Jpg][img] [link] Jpg[/img][/url]
2016. febr. 29. 12:57
3/12 anonim válasza:
Szerintem semmi sincs rajta, nem látok második csíkot.
5/12 anonim válasza:
Szerintem felesleges korán tesztelni, semmi értelme nincs és nem kapsz helyes eredményt. 4 napon semmi nem múlik. Türelem és csinálj megint egy tesztet egy hét múlva.
6/12 anonim válasza:
Jajj ne. En nem tudom mi van ezzel a teszttel, de rajtam kivul mas is egyertelmuen pozit tesztelt vele, megis megjott nekik is es nekem is.... Meg kesett is, de nem akartam elhinni, hogy ez pozi, minden mas teszt nega...
7/12 anonim válasza:
En latom, amire gondolsz, de hogy ez vonal, vagy csak a helye, azt nem tudom. De egy arny van ott.
Ha sok teszted van, akkor ismetelj holnap reggel elso vizelettel, vagy 2-3 nap mulva.
8/12 anonim válasza:
ezen én nem látom a második csíkot
nekem az első 4 tesztem negatív volt minden nap teszteltem reggel az első vizeletből egyszer csak az 5. teszten kijött a két csík halványan majd később picit erősebb lett a vonal
másnap a doki megállapította hogy 5 hetes terhes vagyok
9/12 anonim válasza:
én is látom amit te. de nem tudom mi lehet.szerintem nem "pozitív" csík mert nem rózsaszín.vagy még korai.ha babát szeretnél remélem utóbbi :D Mert még korai,hisz 4 napod van még.feltétlen írj ha csinálsz másikat.
10/12 anonim válasza:
Látom én is, hogy miről van szó, várj még 1-2 napot és tesztelj újra!
(cuki a vödrötök) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!