Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez második csík,...

Csillagvirág26 kérdése:

Szerintetek ez második csík, vagy csak a helye ahol lennie kellene?

Figyelt kérdés

4 nap van a nemvártig, 30 napos ciklus... Ilyen lehet hogy látszik hogy hol kellene lennie a csíknak?

[url= [link] Jpg][img] [link] Jpg[/img][/url]

2016. febr. 29. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem jó a link.
2016. febr. 29. 13:00
 2/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a jo link. :)

2016. febr. 29. 13:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi sincs rajta, nem látok második csíkot.
2016. febr. 29. 13:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Én se látok rajta semmit
2016. febr. 29. 13:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges korán tesztelni, semmi értelme nincs és nem kapsz helyes eredményt. 4 napon semmi nem múlik. Türelem és csinálj megint egy tesztet egy hét múlva.
2016. febr. 29. 13:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Jajj ne. En nem tudom mi van ezzel a teszttel, de rajtam kivul mas is egyertelmuen pozit tesztelt vele, megis megjott nekik is es nekem is.... Meg kesett is, de nem akartam elhinni, hogy ez pozi, minden mas teszt nega...
2016. febr. 29. 13:27
 7/12 anonim ***** válasza:

En latom, amire gondolsz, de hogy ez vonal, vagy csak a helye, azt nem tudom. De egy arny van ott.

Ha sok teszted van, akkor ismetelj holnap reggel elso vizelettel, vagy 2-3 nap mulva.

2016. febr. 29. 13:28
 8/12 anonim ***** válasza:

ezen én nem látom a második csíkot

nekem az első 4 tesztem negatív volt minden nap teszteltem reggel az első vizeletből egyszer csak az 5. teszten kijött a két csík halványan majd később picit erősebb lett a vonal

másnap a doki megállapította hogy 5 hetes terhes vagyok

2016. febr. 29. 13:44
 9/12 anonim ***** válasza:
én is látom amit te. de nem tudom mi lehet.szerintem nem "pozitív" csík mert nem rózsaszín.vagy még korai.ha babát szeretnél remélem utóbbi :D Mert még korai,hisz 4 napod van még.feltétlen írj ha csinálsz másikat.
2016. febr. 29. 14:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Látom én is, hogy miről van szó, várj még 1-2 napot és tesztelj újra!

(cuki a vödrötök) :)

2016. febr. 29. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!