Selejtes lehet a teszt? Van egy nagyon halovány második csík, csak nem ott, ahol kéne. (Fotók mellékelve! )
Már 1 hete minimális pecsételő vérzésem van. Elkönyveltem, hogy ez is egy peteérés nélküli ciklus volt.
Ma kellett volna megjönnie. Reggel hirtelen felindulásból megcsináltam ezt vaterás one step tesztet, és látom rajta a második csíkot, de kb. 3mm-re van a kontroll csík mellett. Az ovu teszteken távolabb van a két vonal egymástól.
Azt hittem én vagyok lökött és csak odaképzelem, de a férjem is egyből azt mondta, hogy Ő is látja.
Rossz lehet a teszt?
Nagyon jó minőségű képet csináltál. :)
Én is látok rajta második halovány rózsaszín csíkot, a helyedben holnap vennék egy jobb tesztet és azzal is megcsinálnám, lehetőleg reggeli pisiből.
Nagyon szurkolok!
Csak ez a pecsételés zavar nagyon. Ez nem jó jel! Holnap még egyet ellövök és ha látok rajta megint valamit, megyek is dokihoz.
Élőben egyébként sokkal jobban látszik a csík, de azt sem zárom ki, hogy selejtes a teszt.
Az első képen mintha lenne valami halvány csík!
Drukkolok a holnapi teszteléshez!
Írd majd meg az eredményt!
Köszönöm a drukkokat és a válaszokat.
Meg fogom írni a holnapi eredményt! Már 2,5 éve várjuk a csodát, el sem hinném, ha tényleg sikerült volna.
Szia!
Én a másodikon látom a két csíkot!Ez pozitív!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!