Selejtes lehet a teszt? Van egy nagyon halovány második csík, csak nem ott, ahol kéne. (Fotók mellékelve! )
Már 1 hete minimális pecsételő vérzésem van. Elkönyveltem, hogy ez is egy peteérés nélküli ciklus volt.
Ma kellett volna megjönnie. Reggel hirtelen felindulásból megcsináltam ezt vaterás one step tesztet, és látom rajta a második csíkot, de kb. 3mm-re van a kontroll csík mellett. Az ovu teszteken távolabb van a két vonal egymástól.
Azt hittem én vagyok lökött és csak odaképzelem, de a férjem is egyből azt mondta, hogy Ő is látja.
Rossz lehet a teszt?
szia!nem akarlak elkeseríteni,de negatív a teszted.
Itt kell lennie a második csíknak,ez ugyanaz a teszt one step 10-es,mint a tiéd.Homályos a képem de jól látható hova esik a második csík.
Sziasztok!
Csináltam még egy vaterás tesztet. Ugyanott van a halvány csík megint. Szerintem mind a 10 db rossz!
Nem hiszem, hogy terhes lennék, de ha nem jön meg, pár nap múlva veszek egy clearblue-t a gyógyszertárban és azt fogom megcsinálni.
Köszi a válaszokat és drukkokat!
Mindenképpen jelentkezem, hogy mi lett a vége!
Sziasztok!
Csak hogy a történet kerek legyen:
Kedden teszteltem reggel Clearblue-val halvány pozitívat, de még aznap megjött, erősen véreztem. Csináltam egy újat tegnap is, és az már csak időn túl lett nagyon halvány. A mai full negatív!
Majd a mostani ciklusban szerencsém lesz! Nem adom fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!