Clearblue teszten szellem csík? Kép mellékelve
Időn belül fotóztam, 5-10 percen belül. Ma vagyok a 32.-ik napon, elvileg ez a 15.-ik DPO.
Nem tudom eldönteni, hogy ez most halvàny pozitív, vagy csak szellemcsík. Szàradàs utàn szinte semmi sem làtszik màr rajta.
Előre is köszönöm a vàlaszokat!
Szerintem halvány pozi, de egy másik fajta Clearblueval (keresztes) én már befürödtem, az álpozitív volt.
Ismételj holnap másfajta teszttel szerintem! (Ha csak napközben tudod beszerezni, akkor a reggeli pisit egy lezárt üvegben tedd a hűtőbe, azt használhatod ugyanúgy)
Szióka!
Sajnos én ezen csak 1 csíkot látok... Sajnálom!
Szerintem nem mindegy ki milyen eszközről nézi meg a képet. Van egy halvány második vonal rajta, élőben azért szembetűnőbb volt, de azért a fotón is látszik. Elforgattam a képet és benyilaztam a halvány csíkot.
Tudom nem attól lesz pozitív, hogy hányan mondják rá, igen, én látom...
Az a legrosszabb, mikor se nem pozitív, (mert én is látom, hogy nem elég erős az a vonal), se nem negatív (mivel valami meg mégis van ott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!