Clearblue teszten szellem csík? Kép mellékelve
Időn belül fotóztam, 5-10 percen belül. Ma vagyok a 32.-ik napon, elvileg ez a 15.-ik DPO.
Nem tudom eldönteni, hogy ez most halvàny pozitív, vagy csak szellemcsík. Szàradàs utàn szinte semmi sem làtszik màr rajta.
Előre is köszönöm a vàlaszokat!
Na, most már láttam a másik csíkot!!!
Valamiért az előző képen nekem totál semmi volt. De ezen látszik. Nem mondom, hogy kiveri a szemem a csík, de nem is kellett meresztgetni a szemem.
Nem teszteltél ma reggel újat?
Persze hogy megírom. Tegnap elkezdtem vérezni. :( Mondanom sem kell gondolom mennyire bőgtem.
Nem sok vérzésem volt, ma is csak maszatolt. Gondoltam itt a vége a történetnek, viszont tegnap és ma is nagyon szédültem. Csinàltam benn a munkahelyemen egy tesztet napközben, az halvàny pozitív lett. Reggel megyek venni tesztet és ha azon is lesz màsodik csík, akkor nem vàrok jövőhétig és megyek dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!