Félek nem teszek meg mindent a cél érdekében. Szerintetek mit tehetnék még?
sajnos én nem tudok nem foglalkozni vele, mert alacsony a progeszteronom, így gyógyszert kell rá szednem, aminek hatását havonta ellenőrzik, megvan mely napokon.... kénytelen vagyok nyomon követni a PÉ-t is. így hogy lehet nem rá görcsölni?
egyébként tényleg sokat törődök magammal, jó dolgokat csinálok, csak havi egyszer keseredem el. ez is rágörcsölés?
régen ha megláttam egy terhest, elbőgtem magam. nézegettem a gyerekholmikat a boltban és másról sem beszéltem csak erről. ez volt az igazi rágörcsölés?
Nekem tavaly volt egy vetélésem. Akit ismerek szinte mind teherbe estek 2 hónappal később. Nekem azonban tovább tartott a gyógyulás. Nem estem teherbe...8 hónappal később csak elmentem a dokihoz, hogy minden rendben van-e, mert már annyi idő eltelt: miért nem?????!!!
Idén januárban olyan pipa lettem, hogy elkezdtem nem írni a mensimet, ugyanakkor az egyik ismerősömmel összeültünk, hogy ki kellene probálni a vércsoport szerinti étkezést...(ismerős 4.5 hónaposan vetélt el)és február végén nem jött meg. Az első gondolatom az volt de hát mikor? Hogyan? Csodababa. Egy év után. Jaj még jól le is itattam febr. 14.-én szgénykét....nem tudtam, hogy van.
Szerintem mindent megteszel. Sajnos vannak dolgok amik felettünk állnak. Nincs beleszólásunk vagy csak nagyon kevés a természet dolgába. Inszeminációval vagy lombikkal biztos megoldható a dolog mert szerencsére úgy néz ki kihordani képes vagy. Ugye? Az érzéseid teljesen normálisak és remélem hamarosan veled is megtörténik a csoda.
Aktus utánn fél óra-óra hasonfekvés.Nekünk ez vált be.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!