Nem repedt meg a tüsző? Mit tehetnék az érdekében?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete folyamatosan fájdogál a bal fetefészkem, néha erősen görcsöl, néha meg csak úgy csiklandoz. Tegnap az együttlét után elmúlt a fájdalom és egy pici véres nyálka is távozott belőlem. Ma reggel viszont újra megjött ez a csiklandós érzés. Mi lehet?2009. febr. 2. 09:18
1/4 anonim válasza:
Nem akarok huhogni, de ilyen erős petefészekfájdalommal bőven orvosnál lenne a helyed. Ha begyulladt, akár meddővé is tehet...
Ha "csak" hormonális okokból fáj ennyire, az sem vicc...
2/4 anonim válasza:
Szerintem is menj el dokihoz, inkább most derüljön ki, hogy ha baj van, mint később!
Ha meg nincs semmi, akkor megkönnyebbülsz és jöhet ismét a babaproject! ;-)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :-) Tervezem már egy ideje az orvoslátogatást, de szerettem volna egy kis esélyt adni a "természetnek" is. Eddig nem jött be. :-(((
2009. febr. 2. 09:33
4/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem is menjél dokihoz amint tudsz.
Nem szeretnélek riasztgatni, de én is pont igy voltam decemberben és sajnos tényleg nem volt tüszőrepi és ciszta lett belőle.
Ne aggódj, de menjél dokihoz, hogyha baj van jobb ha előbb kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!