Lehet terhes a barátnőm?
Sziasztok! A barátnőm állítása szerint nem szokott késni a menzesze, mióta együtt vagyunk, azóta szokott előfordulni 2-3 nap késés. Nem mindig védekezünk, ha nem védekezünk akkor természetesen megszakítjuk. Tudom hogy előváladéktól is teherbe eshet, mindennel tisztában vagyok, ezt csak azért írom le mert megszeretnélek titeket kérni hogy ne ócsár kommenteket írjatok, hanem tanácsokat, tapasztalatokat.
A lényeg hogy 1 hete késik barátnőmnek. Hallottam már olyanról is akinek 2 hetet késett már, stb. Nagyon beteg volt szegény, láz, köhögés sokáig. Ez is közrejátszhat a késésben, vagy már rögtön terhességre kell gondolni? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Most komolyan, milyen "hallott" dolgokra gondolsz?
Egy nemi életet élő nőnél MINDIG kell gondolni egy esetleges terhességre, ha késik a menzesze, főleg ha nem védekezik rendesen.
Itt hiába a tapasztalat, minden embernek más a szervezete, nem egyforma.
Már 2 napos késésnél a teszt lenne a legelső gondolatunk.
Itt nem mész semmire, nem az itteni emberek fogják megmondani a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!