Lehetek terhes szerintetek?
Figyelt kérdés
Tudom egyikőtök sem orvos, de nem akarok még tesztet csinálni, mert volt már 32 napos ciklusom is. Nem érzek semmi különöset, semmim sem fáj. Néha a méhemet érzem, de olyankor veszek be magnéziumot (max 2 db) és elmúlik. Olyan pattanásaim lettek, mintha tizenéves lennék. Legkorábban szombaton tesztelek.2016. febr. 29. 12:21
1/9 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy mostanában 25-27 napra jön meg. Ma van a 17. DPO.
2016. febr. 29. 12:25
2/9 anonim válasza:
A pattanások llutalhatnak korai terhességre, és közelgő menstruációra is. De ha valóban a 17. dpo- n vagy, miért nem csinálsz tesztet? Elméletileg a teszt a 14. dpo-tól kimutatja. (Persze, attól is függ, mikor voltatok együtt.) 17. dpo azt jelenti, hogy már 3 napja késik.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ma késik 3. napja. Pattanásaim máskor is voltak menzesz előtt, de nem ekkorák. Azért nem merek még tesztelni, mert már lassan 1 éve próbálkozunk sikertelenül és ellőttem már néhány tesztet. Ezért szeretnék márni még vele.
2016. febr. 29. 13:38
4/9 anonim válasza:
Szia!Nekem az első jel ami arra utalt,hogy összejött a baba egy hatalmas pattanás volt.Szokott lenni néha,de ekkora tini korom óta nem volt.☺Szóval ez lehet nálad is egy jel.☺Szorítok!16hkm
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy! Gratulálok a babához! :)
Nekünk sajnos ebben a hónapban sem jött össze. Tegnap megjött. Most jutottam el arra a szintre, hogy elkeseredtem és bőgni tudnék ahányszor babát látok. :`(
És persze ilyenkor lát mindenhol terhességi teszt és magzatvédő vitamin reklámot az ember lánya mindenhol. Kezdem úgy érezni, higy nekünk ez a csoda sosem adatik meg. :`(
2016. márc. 2. 07:50
6/9 anonim válasza:
:( Utolsó vagyok.Sajnálom, hogy nem jött össze, de azért ne keseredj el!Tudom mit érzel! Nekünk is beletelt egy kis időbe mire összejött.Pont mikor kezdtem feladni. De utolsó hónapban végig szedtem a barátcserjét és bejött. Egy próbát megér! Ne szomorkodj, össze fog jönni!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ki fogom próbálni a barátcserjét. Kapszulát szedtél? Veszek LH tesztet is, tuti ami tuti...
2016. márc. 3. 06:58
8/9 anonim válasza:
Szia! Igen,kapszulát szedtem,és én is használtam ovu.tesztet is! Szorítok! Sok sikert! ☺
9/9 A kérdező kommentje:
Ma elvileg elkezdem a barátcserjét szedni és talán megjön az ovu teszt is, amit rendeltem. Köszönöm szépen! :)
2016. márc. 4. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!