Ilynekor mi van? Minden remény veszve?
Figyelt kérdés
Eddig mindenféle premenstruációs tünetem volt, teljesen olyan, mint bármelyik másik hónapban. Mára viszont a hasfájás szinte teljesen abbamaradt, a melleim is kicsit feloldódtak (már nem olyan kemények) és nem is fájnak annyira. Remélnykedtem, hogy terhes lehetek, mert azt írjátok itt, hogy a tünetek megtévesztőek, de most, hogy elkezdtek megszünni, megiljedtem, hogy kész, vége. Valószínű, hogy meg fog jönni? Nem tudom pontosan mikor volt ovulációm, de kb ma/holnapra nem várom.2016. febr. 27. 12:56
11/14 anonim válasza:
Hat akkor mar komolyabban rajta vagytok az ugyon lassan 1 eve... En lehet elmennek dokihoz, h segitsen, megkezdeni a vizsgalatokat, lehet nm szep dolog, de azt mondanam masfel eve vagyunk rajta es semmi... Megkerdezhetem a korod?
12/14 A kérdező kommentje:
Voltam az utóbbi időben többször is orvosnál, említettem, hogy útközben voltak problémáim (menstruációs zavarok juniustól októberig), azok novemberben rendeződtek, szóval az orvos szerint ha ezek után minden rendben lesz, akkor próbálkozzunk, és ha 6 hónap után se jön össze, akkor jelentkezzek. A hónap elején voltam tehát ha júliusig semmi, akkor kell mennem. Különben hátrahajló méhem van, ezt két éve mondta az orvos, nem tulajdonítottam neki nagyobb figyelmet, de mostmár gyanakszom, hogy az is közrejátszik. Pedig vigyázunk a pózokra, a gyertyaállásra, hasonfekvésre, szóval mindenre. Próbálok egészségesen táplálkozni, sok gyümölcs, zöldség, nulla cukrozott ital, alkohol, napi 1 Nescafé, folsavat iszom és 28 éves vagyok.
2016. febr. 27. 18:37
13/14 anonim válasza:
Egy tanácsot tudok adni, azt hogy ne keseredj el! Ezt vedd komolyan.
Két évig csináltam én is ilyen állapotban mint te. Nem érte meg, nagyon nem. Két év után terhes lettem a nagy görcsösség közepette, 6 hetesen el is ment. Nem is csodálom, a stressz olyan eü problémákat okozott, amiből azóta sem lábaltam ki, pedig már eltelt 4 hónap.
Most sokkal nyugodtabb vagyok, egyszerűen csak várom, hogy mikor jön el a mi szerencsés időnk.
Hidd el sokkal jobb így, nem éri meg azt amit te csinálsz.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves utolsó, csak nálunk az a hiba, hogy olyan spontán, ahogy egyébként mi is szerettük volna, nem fog összejönni, ezt az orvosom is megmondta. Lehát figyelni kell és jobban vigyázni mit, mikor hogyan. Én is végig spontán fogantatást szerettem volna, de sajnos nekem úgy nem lehet. Próbálkoztunk már úgy is egy jó ideig, eredménytelenül.
2016. febr. 29. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!