Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilynekor mi van? Minden...

Ilynekor mi van? Minden remény veszve?

Figyelt kérdés
Eddig mindenféle premenstruációs tünetem volt, teljesen olyan, mint bármelyik másik hónapban. Mára viszont a hasfájás szinte teljesen abbamaradt, a melleim is kicsit feloldódtak (már nem olyan kemények) és nem is fájnak annyira. Remélnykedtem, hogy terhes lehetek, mert azt írjátok itt, hogy a tünetek megtévesztőek, de most, hogy elkezdtek megszünni, megiljedtem, hogy kész, vége. Valószínű, hogy meg fog jönni? Nem tudom pontosan mikor volt ovulációm, de kb ma/holnapra nem várom.
2016. febr. 27. 12:56
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És annyi még, hogy ma reggel, mikor felébredtem volt egy kis folyásom, vízszerű, kissé fehéres. Ez is a mensi jele, ugye? :(
2016. febr. 27. 12:57
 2/14 anonim ***** válasza:
A tünetek jönnek-mennek. Ebből még bármi lehet.
2016. febr. 27. 13:04
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha voltal mar tehes van ra esely, hogy felismerd a tunetekbol, legalabbis en a masodiknal a tunetek hasonlosagabol ereztem h talan most sikerult, es sikerult is!

De ha meg nem voltal terhes, vagy nincsenek tuneteid, akkor a valaszt csake egy terhessegi teszt fogja megmondani...

2016. febr. 27. 14:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem voltam még, a teszthez pedig még korán van sztem. Tehát ebből arra következtetek, hogy nem lehetek az, mert a tüneteim olyanok, mint bármikor mensi előtt.
2016. febr. 27. 14:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Terhesen is olyanok a tünetek, mint mensi előtt. Nem korai a teszt, ha már esedékes a mensi.
2016. febr. 27. 14:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Elso terhessegemnel 6 nap kesessel teszteltem, mert TUDTAM, hogy meg fog jonni, masodik terhessegnel gyanakvasbol 12. dpon halvany, de egyertelmu pzi lett!
2016. febr. 27. 14:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Elkezdtem görcsölni és barnázni :(
2016. febr. 27. 15:08
 8/14 anonim ***** válasza:

Sajnalom... :( regota probalkozotok?

Uj honap, uj remeny! ;)

2016. febr. 27. 15:33
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen, elég régóta, tavasszal lesz 2 éve, hogy nem védekezünk, és a nyáron kezdtünk el komolyan, tervezve, szervezve a babaprojektet. Hadd ne mondjam, hogy mindaddig, míg nem volt aktuális a baba, minden OK volt, de azóta, mindig történik valami (egészségügyi probléma). Arról nem is beszélve, hogy mostanában mindenkinek babája születik a szomszédnak, a testvérnek, kereszttestvérnek, barátnőnek...nehéz ez, főleg most, hogy tudom, hogy egy újabb sikertelen hónap van mögöttünk.
2016. febr. 27. 16:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Ma reggel 37.1 volt a hőm hónaljban, annyira figyeltem ebben a hónapban és 13/14 óta minden nap mértem, egy nap volt picit alacsonyabb csak 39.9 fok. Máskor mensi előtt egy-két nappal lecsökkent olyan 36.6ra, most ez is jól becsapott.
2016. febr. 27. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!