Clostybegyt ha magamtol is ovulalok?
Sziasztok,
Majusban kezdem a Clostyt, angliaban vagyunk egyenlore es itt nincs uh-s kovetes, igy nem tudom elekzdeni. Na meg az otthoni orvosomban jobban bizok :) Esetleg van olyan koztetek, aki hamarosan kezdeni fogja?
Nekem pm alulmukodesem van es pco. Tavaly nyar ota kezelnek: Inofolic, sport, dieta, pm bogyo. November ota beallt a ciklusom 28-29 napra. Van peteeresem is. Regebben is volt, csak hosszu ciklusaim voltak. (33-35nap) 21. napi progi 46nmol/L lett, de a baba megsem jon.
Orvosom raakar segiteni Clostyval. Kerdem en, hogy probaljam ki? Segiteni fog ugy, hogy magamtol is van peteeresem? Tenyleg fog segiteni a minosegen?
Kicsit tartok tole es a mellekhatasoktol is.
Velemenyeket tudnatok irni? Esetleg tapasztalatokat is? Olyanok akiknek rasegitettek a pè-re?
Elore is koszonom.
De jo :) gratulalok :)
Sok helyen olvastam, hogy elveknyitja a mehnyalkahartyat. Te szedtel mellette E vitamint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!