Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostybegyt ha magamtol is...

Clostybegyt ha magamtol is ovulalok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Majusban kezdem a Clostyt, angliaban vagyunk egyenlore es itt nincs uh-s kovetes, igy nem tudom elekzdeni. Na meg az otthoni orvosomban jobban bizok :) Esetleg van olyan koztetek, aki hamarosan kezdeni fogja?

Nekem pm alulmukodesem van es pco. Tavaly nyar ota kezelnek: Inofolic, sport, dieta, pm bogyo. November ota beallt a ciklusom 28-29 napra. Van peteeresem is. Regebben is volt, csak hosszu ciklusaim voltak. (33-35nap) 21. napi progi 46nmol/L lett, de a baba megsem jon.

Orvosom raakar segiteni Clostyval. Kerdem en, hogy probaljam ki? Segiteni fog ugy, hogy magamtol is van peteeresem? Tenyleg fog segiteni a minosegen?

Kicsit tartok tole es a mellekhatasoktol is.

Velemenyeket tudnatok irni? Esetleg tapasztalatokat is? Olyanok akiknek rasegitettek a pè-re?

Elore is koszonom.

2016. febr. 27. 12:19
 1/4 nanaszka ***** válasza:
nekem bevált.... 6 hónap próbálkozás után első hónapban terhes lettem... nem a dokim irta fel... magamtól kezdtem szedni... és a mellékhatások közül nekem csak a szédülés volt meg
2016. febr. 27. 12:33
 2/4 A kérdező kommentje:

De jo :) gratulalok :)

Sok helyen olvastam, hogy elveknyitja a mehnyalkahartyat. Te szedtel mellette E vitamint?

2016. febr. 27. 21:38
 3/4 nanaszka ***** válasza:
Igen,ès mèg folsavat, magnèziumot b vitaminnal ès omega 3 is
2016. febr. 28. 19:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom :) remelem sikerulni fog 😁
2016. márc. 2. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!