Ha csak úgy magamtól le szeretném ellenőriztetni a progeszteron szintemet akkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Mikor menjek? Milyen vizsgálatot kérjek még mellé? Úgy értem,h a progeszteronnak van e vmihez küze,amivel esetleg ketten (v többen) alkotnak jó v rossz eredményt?2013. aug. 2. 10:01
1/8 anonim válasza:
minden laborban van mód fizetéses vizsgálatra. nem egyszerübb nőgyógyásztól kérni rá beutalót és akkro ingyen van.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos itt nálunk ez nem olyan egyszerű,még bejutok a nődokihoz 2-3 hét (v több,m most épp szabadságolnak),akkor ad beutalót,ami ismét 2-3 hét,majd pedig újabb 2 hét mire megvan az eredmény. Olyanok válasza érdekelne,akik már voltak és tudják mikor kell menni.
2013. aug. 2. 10:14
3/8 anonim válasza:
szerintem is nődokival kellene ezt megbeszélned. menj SZTK-ba, ott nem kell várni, és tud adni beutalót. de amúgy meg végül is ráérsz, nem?:)
azért jobb, mert a leletet kiértékelni úgyis vissza kell menned majd, szóval ugyanott leszek akkor is időben, így legalább tudja követni a folyamatot, esetleg kiír mást is, hogy megnézzétek (pl. TSH)
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ez itt Szerbia:) TSH-val is igy voltam,ott is kellett vna heteket várni. Aztán elmentem hétfői napon vérvételre,másnap endo doki és 3.nap már szedtem is az orvosságot,fizetős volt,de 2x kellett bemennem egy másik városba,m itt nincs erre lehetőség,még nőgyógyász sem,csak fizetős heti egyszer. Szal itt 2 uttal elintéztem,államiba meg ezért min.5x be kellett volna mennem,ami hónapokig is eltartott vna. Itt még,ha elmegyek általános vizsgálatra és aztán netán uh is kell akkor vagy várjak 4-5 órát v pedig jöjjek vissza másnap,m épp nem ér rá. Ez nem vicc és nem kitaláció. Sajnos tapasztalat,ezt csinálták velem 4 hónapig. Többet költöttem az útra,mintha elintéztem volna fizetősön. Teljesen kikészitette az idegeimet. Arra megy ki az egész,h menjek át ugyan ehhez az orvoshoz fizetősre,ez sem kitaláció,ő ajánlotta fel,h úgy persze ez gyorsabban menne.
2013. aug. 2. 10:37
5/8 anonim válasza:
Elmész egy magánlaborba és kiffizeted. Ovu utáni 7. napon kell menni.
6/8 A kérdező kommentje:
Na ez érdekelt,köszönöm :)
2013. aug. 2. 10:40
7/8 A kérdező kommentje:
És azt még ki is hagytam,h a 4 hónap után is végül fizetősön végeztem,m elküldött kolposzkópiára,de csak miután visszajött a 3 hetes szabadságról. Na és mikor utána olvastam,h mi is az a kolposzkópia akk eléggé begyulladtam,nem birtam várni 3 hetet,h na akkor most van e vmi bajom v nincs,de szerencsére minden ok volt.
2013. aug. 2. 10:51
8/8 anonim válasza:
Szia. Én elmentem magánorvoshoz, és ott, aznap azonnal vérvétel, pisi, minden, és 2 napra rá meg volt minden eredmény...igaz , nem volt túl olcsó!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!