Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi ilyenkor a teendő? Kiürült...

Mi ilyenkor a teendő? Kiürült vagy lesz bajom?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban(3.hónapunk) most először csibáltam 3tesztet,mind pozitív lett aztán a nem várt után 4nappal mégis megjött,mikor elmúlt csináltam még egy tesztet és negatív már...akkor most nyugtázzam,hogy oké nem jött össze majd köv hónapban vagy baj van
2013. júl. 26. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs hCG a szervezetedben, vagyis nincs baba sem. Sem méhen belül, sem azon kívül. Szerintem - ha problémamentesen lezajlott a menstruációd - nincs és nem is lesz semmi baj. Korán tudatosult, hogy babás vagy és nem maradt veled. Sok nővel történik meg nap, mint nap, csak mivel nem tesztelnek x időn belül, nem is szereznek tudomást a terhességről.

Következő hónap ettől még simán esélyes! :)

2013. júl. 26. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez történt. Sajnálom nagyon :( én elmentem dokihoz, annyit mondott, ha a vérzés után negatív a terhességi teszt, akkor nincs további teendő.
2013. júl. 26. 11:18
 3/3 A kérdező kommentje:
oké,nagyon széen köszönöm a válaszokat :) remélem köv hónapban sikerül :)
2013. júl. 26. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!