Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magamtól elkezdhetek E-vitamin...

Magamtól elkezdhetek E-vitamint szedni? Tehát, hogy orvost nem kérdeztem eről.

Figyelt kérdés

Múlthónapban 30 helyett 38 naposra sikerült a ciklusom, volt 4 pozitív terhességi tesztem nemvárt körül,majd a 34.ciklus nap fele negatív lett,aztán megjött a 38.napon. sokat barnáztam előtte és nagyon erősen is volt meg! Voltam orvosnál,de természetesen nem voltam terhes,vszínűleg elment :(

Nem kérdeztem és ő sem mondta magától,hogy szedhetnék e-vitamint,de én most a napokban vettem.

Ha elkezdeném enni,azzal nem csinálok magamban kárt? Gondolom nem,ha vitamin. Viszont nem tudom,hány mg-ot ehetek /nap? 100 mg-osat vettem.

2015. dec. 15. 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez csak vitamin. Mi kárt okozna? :)
2015. dec. 15. 08:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az e-vitamint ovuig szabad szedni méhnyálkahártya vastagításra!A barnázásra nem jó! A progidat nézték???

100 mg-ot vehetsz be nyugodtan az nem sok!

2015. dec. 15. 08:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Azon gondolkoztam énis,hogy miért nem nézte a progimat. Nem értem. Akkor nem jutott ez sem eszembe... megvizsgált,minden jo mehetek haza. Egyébként sem olyan szimpatikus doki,valószínűleg keresek másikat. Ovu után már ne egyem az e-vitamint?
2015. dec. 15. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:
én ovuig szedtem(de nekem nem sikerült más okból de mindegy)!nem biztos,hogy a magzatnak jó ha szeded az e vitamint bár ezt talán az orvos jobban meg tudja mondani!!
2015. dec. 15. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is ovuig szedtem, mert van olyan kutatás, ami szerint szívproblémákat okozhat a magzatnak. A dokim ezt nem tudta megerősíteni, de én így voltam nyugodt.

34+4 hkm

2015. dec. 15. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sok az ellentmondás. Azt mondják a bizonyítottan káros dolgokról pl alkohol vagy dohányzás, hogy nem árt 6 hetes korig. Az e-vitamin meg már ovu után is? Én úgy tudom ilyenkor egyetlen dolog káros: a röntgen. Na meg persze a drogok mivel nem ürül ki a vérből egy jó ideig.
2015. dec. 15. 09:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Huhh akkor csak ovuig szedem. Menzesz első napjátol kell elkezdeni?
2015. dec. 15. 09:31
 8/8 anonim ***** válasza:

2-4 -es válaszoló vagyok!!

a closty levékonyítja a nyálkahártyát ezért kezdtem szedni menszitől- ovuig (inszemig))

2015. dec. 15. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!