Magamtól elkezdhetek E-vitamint szedni? Tehát, hogy orvost nem kérdeztem eről.
Múlthónapban 30 helyett 38 naposra sikerült a ciklusom, volt 4 pozitív terhességi tesztem nemvárt körül,majd a 34.ciklus nap fele negatív lett,aztán megjött a 38.napon. sokat barnáztam előtte és nagyon erősen is volt meg! Voltam orvosnál,de természetesen nem voltam terhes,vszínűleg elment :(
Nem kérdeztem és ő sem mondta magától,hogy szedhetnék e-vitamint,de én most a napokban vettem.
Ha elkezdeném enni,azzal nem csinálok magamban kárt? Gondolom nem,ha vitamin. Viszont nem tudom,hány mg-ot ehetek /nap? 100 mg-osat vettem.
Szia!
Az e-vitamint ovuig szabad szedni méhnyálkahártya vastagításra!A barnázásra nem jó! A progidat nézték???
100 mg-ot vehetsz be nyugodtan az nem sok!
Én is ovuig szedtem, mert van olyan kutatás, ami szerint szívproblémákat okozhat a magzatnak. A dokim ezt nem tudta megerősíteni, de én így voltam nyugodt.
34+4 hkm
2-4 -es válaszoló vagyok!!
a closty levékonyítja a nyálkahártyát ezért kezdtem szedni menszitől- ovuig (inszemig))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!