Eros mensi szeru gorcsok mensi elott ket hettel es ket nappal?
Mi köze a felfázásnak ahhoz, hogy kiléptél-e a házból vagy sem? A felfázást, vagyis húgyhólyaghurutot nem a hideg okozza, hanem valamilyen, általában bakteriális fertőzés, az meg otthon is kialakulhat. Bár az általában az alhasi fájdalom mellett más tünetet is okoz, pl. sűrű vizelési ingert, fájdalmas pisilést, véres vizeletet, ha komolyabb gyulladás van.
Illetve hüvelyi fertőzés vagy gyulladás is okozhat alhasi fájdalmat, ami szintén kialakulhat otthon ülve is, sőt még el sem kell kapni, a hüvelyflóra felborulásával is ki tud alakulni magától.
Szóval ha nem szűnik meg, akkor mindenképpen fordulj orvoshoz!
"Az a koze,h amikor felfazik valaki,mindig az az elso kerdes,h biztos hideg helyen volt,vagy hidegre ult,ezert irtam,h egesz nap a meleg hazban vagyok... De koszonom ezt a lekezelo valaszt"
Azok mondják azt, hogy biztos hideg helyen voltál, akiknek halvány lila gőzük nincs arról, hogy mit is neveznek tulajdonképpen felfázásnak. Mert csak névügyileg van köze a hidegnek hozzá, egyébként nincs. Max. annyiban, hogy a hideg gyengítheti az immunrendszert és kitágulhatnak az erek, ennek hatására könnyebb kórokozókat elkapni. De magát a betegséget kórokozók okozzák, amik meg hideg, meleg helyen egyaránt vannak!
Amúgy a válaszomban semmi lekezelő nem volt, sőt, szerintem egész normálisan leírtam, hogy milyen gondjait lehetnek esetlegesen, vagy mit csinálj, ha nem múlik.
De ha nem tetszik, nem kell vele foglalkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!