Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi előtt egy nappal mennyi...

Mensi előtt egy nappal mennyi az esélye s teherbe esesnek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy barmikor teherbe lehet esni de ha elvileg mensi elott torténik a szex és kiszakag a gumi de csak elovaladek van benne mennyi ez eselye a teherbe esesnek? Mennyi ideig élnek a spermiumok? 18/l

2016. febr. 8. 17:18
 1/5 anonim válasza:
Helyesen kell felhelyezni az óvszert és nem fog kiszakadni. Jó reggelt!
2016. febr. 8. 17:22
 2/5 A kérdező kommentje:
En tudom jól csak ha megis kiszakadna es csak elovaladek lenne mennyi lenne ha eselye ez a lenyeg most
2016. febr. 8. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Szinte semmi. Nagyon kevés!
2016. febr. 9. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
50-50... vagy volt benne életképes spermium vagy nem... Amúgy akár 5-6 napig is életképesek a spermiumok.
2016. febr. 9. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Nos, nem teljesen a kérdésedre válaszolok, de én menzesz utolsó napján voltam együtt a párommal, és megfogant a baba, (nálunk tervezett baba volt,bár nem gondoltuk, hogy éppen akkor fog megfoganni)

Én úgy gondolom, hogy ha a menzesz időtartama alatt megfoganhat, akkor előtte is. Természetesen előváladéktól is terhes lehetsz, hiszen csak egyetlen darab spermiumra van szükség a megtermékenyítéshez,( a te petesejteden kívül), és az előváladékban is rengeteg életképes sperma van. Ha kiszakad a gumi, érdemes lenne felkeresni egy nőgyógyászt, és kérni egy receptet esemény utáni tablettára.

Üdv :16 hetes kismama

2016. febr. 9. 20:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!