Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt a terhesseg...

Agica27 kérdése:

Akinek volt a terhesseg elejen mensi szeru gorcs azoknak ez mikor jelentkezett? A nem vart mensi elott hany nappal? Es akinek fajt a melle annak az egesz vagy volt akinek csak a bimbo?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Babat szeretnenk es mar par napja gorcsol a hasam mintha meg akarna jonni, de meg van 2-3nap addig. Ezen kivul a bimbom nagyon erzekeny. De mas nem. Szerintetek?

#terhesség #tünet #mensi szeru gorcsok
2013. jan. 11. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is van még 6napom.A hasam nem fáj csak olyan tompa.Nekem a mellbimbóim kemények és ha hozzáérek fáj.Szerintem ebböl még bármi lehet.Bár nekem mensi elött a melleim szoktak fájni,nem a mellbimbó.Remélem tudtam segíteni.
2013. jan. 11. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem majd nem 1 héttel elkezdett görcsölni a hasam,a melleim majd leszakadtak,nagyon érzékenyek voltak.

Minden apró jelre nagyon figyeltem és reménykedtem.Már a nemvárt napján (hajnalba) teszteltem egy halványat.

Azóta már a 35.hetünket töltjük!!

Szorítok!

Majd írd meg mi lett.

2013. jan. 11. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem első terhességemnél nem fájtak a melleim, a másidiknál pedig igen.:) Görcs nem volt, inkább ilyen hasszúrkálás.
2013. jan. 11. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is görcsölt a hasam és borzasztóan fájtak a melleim.:)ugyhogy lehet baba!!:)Nekem hányingerem meg ilyenek a menszi kimaradás után 2héttel kezdödtek.

36+2 hkm

2013. jan. 11. 19:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon Koszonom a valaszokat! Akinek mar sikerult jo babavarast es babazast!!! Akinek van meg tapasztalata az irjon meg nekem!! Ti tartjatok bennem a lelket :)
2013. jan. 11. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
soha nem fájt így a mellem és nem is görcsölt ennyit a hasam - mégse vagyok terhes - csak hogy legyen ellenpélda
2013. jan. 11. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Aszt el ne felejtsd hogy addig van remény,amíg nem jön meg!

Sok hónapon keresztül,mindig volt valami amit annak tudtam be hogy baba van a dologba,és sajna nem.

Kívánom hogy neked az legyen!!

2013. jan. 11. 22:14
 8/9 anonim ***** válasza:
A hödet nem méred ?
2013. jan. 12. 11:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem mert mindig maskor kelek. Folyamatos beosztasom van. Ugy szeretnem mar ha baba lenne!
2013. jan. 12. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!