Nálatok az elmaradt menzit követően, kb. hány nappal, héttel jelentkezett a korai terhességet kisérő hányinger, ételundor?
hányinger kb a 7. héttől kezdődött nálam és a 12. héten el is múlt. Ételundorom a terhesség alatt változóan volt jelen, de a kivire rá sem bírtam nézni egész végig és most sem :)
8 hetes baba anyukája
Nekem az első tünetem hogy nem jött meg. A második, hogy elkezdett nőni a pocakom és a harmadik a 16. héten hogy megmozdult a babám :)
Semmi émelygés hányinger stb.
Általában egyébként a 6-7. héten kezdenek jelentkezni ezek a tünetek, ha jelentkeznek.
Nekem már a beágyazódás alatt előjött egy olyan dolog,hogy megkívántam ,,ételeket,,Egyáltalán nem túlzok,ez tényleg megtörtént velem!!Emlékszem,pont délutános voltam a melóban,amikor hirtelen rámtört az,hogy úgy megenném a sárgadinnyét.A páromnak írtam is sms-t,hogy mire este megyek haza vegyen nekem dinnyét :) Vett is :) Aztán rá kb 3-4 napra este néztem a párommal a tv-t és ugyan csak hitelen megkívántam a táblás milka csokit.Na nekem ezek után már elég gyanús volt a dolog,mert nálam ilyen még SOHA nem jelentkezett mensi előtt!De nem mertem bízni abban,hogy hátha terhes vagyok,mert ez már a 3. próbálkozásunk volt.De aztán mensi előtt 1 nappal csak pozi lett az a teszt :D
Az émelygés nálam már a pozi teszt után 2 nappal jelentkezett és kb az 5. héttől erősödött is,azután jött a hányinger is,viszont én szerencsés vagyok,mert egyetlen egyszer sem hánytatott meg a kicsikém :))
16 hkm
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Teszteltem, sajna negát. :(
Nálam egyből ahogy nem jött meg már volt egy kis hányinger...3-4 napig tartott, aztán elmúlt....aztán most már minden nap van, jóesetben csak délután kezdődik és lefekvésig tart :S Volt 2x olyan nap, hogy nem volt hányinger - meg is ijedtem, hogy úristen mi történhetett. Vicces, hogy ha van hányinger az is rossz, ha nincs akkor meg azért aggódik az ember :) Amúgy sógornőmnek nem volt semmi hányingere, barátnőmnek szintén nem...
8 hetes
Köszi a választ.
Továbbra sem jött meg. Már nincs hányingerem, csak "has szurka" időnként és az a "mindjárt megjön érzés" azaz időnként görcsöl a hasam.
Hétfőn újból tesztelek, mert lehet korai volt.
(Persze, csak ha meg nem jön addigra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!