Menzesz előtt egy nappal erős hányinger lehet baba jele?
Hogy írhattok ilyet, hogy a halvány pozi is pozi??? Ez nem igaz, mert nekem több halvány pozi tesztem volt és mégsincs baba!!
Hányinger meg attól is lehet, hogy meg fog jönni a mensi...legalábbis nekem mindig hányingerem van előtte, van hogy iszonyatosan!
Drukkolok azért, hogy neked a halvány pozid babát jelentsen!!! Írd meg mi lett!!
A halvány poz. mindig babát jelent( kivéve a szellemcsikot) és kivéve ha hcg tartalmú gyógyszert szedett valaki, vagy pl. petefészek cisztánál szokott még poz. lenni.
Olyan viszont előfordul, hogy valaki túl korán tesztel, azért mutat babát a teszt, viszont a magzat nem életképes és a menstruációval együtt elmegy...tehát spontán elvetél.
Bocsi hogy tegnap nem írtam megcsináltam a tesztet lily-t kaptam az meg negatív lett:(
De még mindig nem jött meg ennek örülök:)
És ma annyi a tünetem hogy nagyon szurkál a hasam alja ez lehet a babától vagy csak késik?
15:52-es vagyok:
Ha igaz ez, amit a 16:03-as írt, akkor nekem elment a babám spontán...:( Nem szellemcsíkosak voltak a tesztek. Mai napig látszik rajtuk a 2. rózsaszín csík...
Kedves kérdező!
Még azért ne add fel, próbálj ki egy másik fajta tesztet is! Tovább megy a drukk Neked!
Szia
Igaz régi kérdés de baba volt a dologban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!