Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányinger negatív teszttel....

Hányinger negatív teszttel. Lehet baba?

Figyelt kérdés
Szombatra nam vártam,nem is jött.Még akkor csináltam 1 olcsóbb tesztet,(a nevére nem emlékszem) nega lett.El is keseredtem.Bár most hányingerem van,és görcsölt (már el múlt) a hasam,de nem jött meg.(máskor ha elkezd görcsizni meg is jön)A melleim is nagyon fájnak,a menzi előtt,bár most nem érzem.Nem mérem a hőmet de reggel megmértem,és 36.2 volt. Gyakori Vizelési ingerem is van.Esetleg lehet ebből még baba?1. hónap a baba próbálkozással.
2009. szept. 21. 16:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja,és nincs folyásom ha ez jelent vmit.:)
2009. szept. 21. 16:44
 2/10 anonim ***** válasza:

A 36,2 éppen nem babás hő, minden más azonban biztató. Különösen az, hogy késik a vérzésed. Ma már kedd van, ha van otthon teszted, holnap megérné megcsinálni, hátha már mutat valamit.

Nekem a nemvárt napján egy nagyon érzékeny teszt is csak eszméletlenül halványan mutatott pozitívat, egy akármilyen - mondjuk 25-ös - teszt biztos negatívat mutatott volna.

2009. szept. 21. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Vagyis hétfő van... Bocs. :-)
2009. szept. 21. 16:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is van remény még, én várnék 1-2 napot, ha nem jön, akkor csinálnék egy újabb tesztet.
2009. szept. 21. 17:05
 5/10 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat,a bisztatást.:) Jól esik.
2009. szept. 21. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is szombatra nem vártam, másnap - teszt. Még nem jött meg. Én se mérem a hőmet rendesen, csak kiváncsiságból közbe. Volt hogy 36 volt csak, tegnap 36,6 ma pedig 37. Megörültem neki, remélem, hogy baba van a dologban. Holnap újra tesztelek. Ird meg, hogy mi lett!
2009. szept. 22. 15:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Szia.Én tegnap reggel teszteltem,negatívat,de azért drukkolok neked.:(
2009. szept. 23. 09:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Tegnap én is megint - teszteltem. Hát nem tudom mi lesz. Holnap vagy szombaton talán újra tesztelek. Ird meg te is , hogy mi lett! :-)
2009. szept. 24. 09:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Szia ma reggel teszteltem,újra negatív lett.De potya volt a teszt,mert meg is jött utána.:(Remélem te jobban jársz mint én.:)
2009. szept. 25. 09:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Ma én is újra - teszteltem. :-( Ez már tuti nem lesz bébi, ennyi idő után, ha nem mutat semmit. Sajnálom, hogy neked megjött. Reméljük köv. hónap a miénk lesz.
2009. szept. 26. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!