Pe utan 11 nappal negativ teszt hnapra van eselyem egy pozitivra?
Figyelt kérdés
Kerdesem az lenne h pont LH csucson vtunk együtt a ferjemmel.4 napon keresztül egyszer sem elvezett belem. Tisztaban vagyok vele h terhes maradhatok. Pe ota eltelt napok szama 11. megjön erzesem van. Almos vagyok es annyira erös bennem az erzes h terhes vagyok de nem tudom miert. Pedig nem tervezett lenne. Persze ha jön akkor jön. Ma 2x negativ teszt. Hnap eselyes lehet egy pozitiv teszt szerintetek? Elvileg hnap lenne a mensi elötti 4. Nap. Mar teljesen ragörcsöltem a temara. Jo lenne ha pozi lenne mert akkor valentinnapra jo lenne ajandekba a ferjecskemnek. Köszönöm a valaszotokat. Varom olyanok valaszat is akik pe utan 11 nappal mit ereztek es vegül pozit teszteltek.2016. febr. 10. 16:48
2/10 anonim válasza:
Én ezt nem értem... ha nem tervezitek minek lh teszt? Ha meg tervezitek mért nem élvezett beléd? De biztos nem vagy terhes..
3/10 A kérdező kommentje:
nemreg hagytam abba a gyogyszert mert allandooan vereztem.es amikor együtt vtunk csak ugy poenbol csinaltam egy ovutesztet mert meg volt itthon egyeb okokbol es csucson voltam.3 gyermekünk van.ha becsuszik becsuszi termeszetesen nem vetetnem el.de ha nem akkor meg csalodott lennek.nem tudom mi ez.szeretnek meg egy gyermeket csak sztem felek.4 azert megis csak 4.
2016. febr. 10. 19:35
4/10 anonim válasza:
Áhhhá. Így már érthető. Akkor te tudod a legjobban hogy ezek a dolgok hogy működnek. Ha jönni akar úgyis jön! De elég kicsi rá az esély így hogy nem ment beléd. Mi is babát szeretnénk csak nyár végén kezdjük :( nyílván reménykedek minden hónapban hátha becsúszik. Mi is hol vedekezünk hol nem. :) :/
5/10 A kérdező kommentje:
Drukkolok h sikerüljön Nektek.azert tesztelek egyet reggel meg szombaton is.aztan lejövök a temarol.
2016. febr. 10. 21:36
6/10 A kérdező kommentje:
Azt azert neg hozza tennem, h hazassagom elött estem mar teherbe igy h nem elvezett belem a partnerem es egyszeri alkalom volt h nem vedekeztünk.meg egy fontos dolog h amugy allandoan van folyasom viszont most 4 napja szaraz vagyok.Majd megirom azert mi lett belöle ;)
2016. febr. 10. 22:38
8/10 A kérdező kommentje:
Ma is negativ :/
2016. febr. 11. 09:14
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.igazan kedves vagy :)
2016. febr. 11. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!