Nem várt napján vagyok teszt negatív! :- ( Volt akinek pár nappal később lett pozi a teszt? És ha igen hányadik napon?
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 07:37
1/13 anonim válasza:
Igen, van olyan, de minek tesztelsz, amíg nem késik ????
Teljesen felesleges. Ha késik néhány napja, akkor kezdj tesztelni. Egyébként sem jelent sokat egy pozitív teszt, még utána is bármi lehet.
2/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy bármi lehet már volt egy vetélésem csak mivel általában pontosan megszokott jönni sőt még előtte pár napig barnázni is szoktam ezért csináltam !
2016. jan. 30. 07:41
3/13 anonim válasza:
persze. nekem volt vetélésem, utána 3. hónapban sikerült (addig nem próbálkoztunk, mert kivizsgálások folytak) és nem lett egyből pozitív, bár nem elég jó tesztet használtam. kimaradás után 3 nappal teszteltem újra Clearblue digitálissal és egyértelműen pozitív volt.
4/13 anonim válasza:
Nemvárt utáni második nap lett halvány pozitív. :) Mondjuk nekem nem volt szabályos hosszúságú a ciklusom sose.
Kérdező, szurkolok!
És igen, a nemvárt napja az első, amikor szerintem lehet már tesztelni, mert van esély rá, hogy kimutatja. Az előjelek kedvezőek, megy a drukk! :)
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amugy csináltam lh tesztet is és full pozi de már több napja! Nem értem én ezt!!
2016. jan. 30. 08:58
6/13 anonim válasza:
Szia,nekem 1-1 nappal változóak voltak a ciklusaim,hol 25,hol 26,így két nemvárt nap volt. Ha az elsőt nézem akkor 2 nap,ha a másodikat akkor 1 nap múlva lett pozi a tesztem. Mindkét nemvárt nap teszteltem x-epillel reggel,de semmit se mutatott. A 2 nem várt után párom hozott egy predictor early-t,az már du-i pisiből mutatta halványan,de biztosra menve rákövetkező nap reggel még egy facelle tesztet is előttem,az már szebben mutatta. Az sem mindegy ám,milyen a teszt,az x-epil pl nekem 3 napos késésnél is elég halványka volt,míg a predictor és a facelle szépen erősödött.
7/13 anonim válasza:
nekem nem várt után 10 nappal lett halvány, elvileg 7 hete vagyok (6 hetesen voltam dokinál)
8/13 A kérdező kommentje:
És hány naposak a ciklusaid?
2016. jan. 30. 11:14
9/13 anonim válasza:
ha nekem szól (uccsó vagyok), 28 napos fix ciklusom volt mindig is
10/13 A kérdező kommentje:
Igen köszi
2016. jan. 30. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!