Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor késett a mensitek de...

Amikor késett a mensitek de nem baba miatt?

Figyelt kérdés
akkor hány napot késett, miért késett és magától megjött vagy gyógyszer kellett hozzá?
2016. febr. 12. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Háromszor volt ilyen velem, kereken egy hónap maradt ki,nem kellett gyógyszer. Egyik alkalommal sem találtak semmi okot arra,hogy miért nem jött meg, azt mondta az orvos,hogy előfordul az ilyen.
2016. febr. 12. 12:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Inzulinrezisztencia volt. Gyógyszert adott egy hozzá nem értő doki, másodszorra nem szedtem be, hanem orvost váltottam.
2016. febr. 12. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:
4 nap késéssel érkezett pár hónappal ezelőtt, amikor tüszős mandulagyulladás miatt erős antibiotikumot és sok fájdalomcsillapítót szedtem, bár mi védekeztünk óvszerrel, így nem is gondoltam babára.
2016. febr. 12. 13:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hetet, akkor csináltam egy tesztet, negatív lett. Elmentem orvoshoz, UH-n kiderült, h ciszta. Megvártuk a következő mens. idejét, akkor megjött - ha nem jött vna meg, kaptam vna gyógyszert-, akkor volt egy újabb UH , a ciszta felszívódott.
2016. febr. 12. 13:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) az inzulinrezisztenciának és a cisztának van tünete?
2016. febr. 12. 14:04
 6/11 mandiga ***** válasza:
Nekem 25 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 60. napon és még nem jött meg, eddigi tesztjeim negatívak, ma mintha lenne egy halványka csík, de nem bízok benne. Dokinál még nem voltam. Novemberben volt egy 43 napos ciklusom, megnéztek ultrahangon, nem találtak semmit, azt mondták meg fog jönni. Semmit nem kaptam.
2016. febr. 12. 16:07
 7/11 anonim ***** válasza:
15 éve 27 naposak a ciklusaim. Nos féléve mióta próbálkozunk, azóta volt hogy 28, 29 napra jött meg. Na most ebben a hónapban 23 napnál barna pötyi volt a bugyiba, azt hittem meg fog jönni, annak az előjele, de az abba maradt, viszont a mellbimbóim fájnak ez gyanus volt, plusz 10 percenként jártam a wc-re pisilni 28.naptól. Majd a 30.napon azaz ma reggel olyan erős pozitívat teszteltem, hogy rám tört a sírás :))))
2016. febr. 12. 16:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok kedves utolsó! Bárcsak én is átélhetném. :(
2016. febr. 12. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Semmi tünetem nem volt.
2016. febr. 12. 17:03
 10/11 anonim ***** válasza:
kedves kérdező szeretnelek buzditani par gondolattsl ha megengeded. ne legy elkeseredve, ha hiszel Istenben akkor imadkozz hozza, en kereszteny vagyok, es hidd el megadja szived kereset.
2016. febr. 12. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!