Mikor volt az ulsó mensitek és hány napra rá fogant a baba?
Úgy értem hogy mikor voltatok együtt a párotokkal? Írjatok ha tudtok pontos adatokat:) nagyon érdekel!!!
Kisfiad vagy kislányod lett/lesz?
Boldog Baba várást Lányok :) !!!!
Gratulálok !! Sok örömet a picúrhoz:) !! És köszi hogy ilyen pontos adatokat írtál!!
Várom a további válaszokat is :)!
Szia!
Június 11-én volt az utolsó menstruációm, és 22-től folyamatosan voltunk együtt védekezés nélkül, július 14-én pozitív teszt, szinte azonnal jöttek a csíkok. 28-án voltam az orvosnál aki azt mondja már június 11. előtti a baba. Meglepődtem rajta!!!
Hónap utolsó napján volt a menses vége, és 10-én voltunk együtt, valószínűleg utána vmikor talán kicsit előbb is érett be a petesejt, mint szokott, így kislány lett.
(72 órán át éltek a spermiumok úgy tudom, a fiúért felelősek addigra elhaltak)
Szerintem ez egy tipikus helyzet volt, hogy lány legyen. Én lányt is szerettem volna.
december 9.-én volt az utolsó menzim és dec 20án voltam együtt a férjemmel és 100% hogy ekkor fogant a baba mert az a hónap úgy jött ki hogy az az egy alkalom volt hogy együtt tudtunk lenni. és kislányom lesz.
33+2 hetes kismami
Hat pontosat nem tudok :-) Jan. 24en volt az utolso menszim. Hömeröztem, ovuteszteltem, semmit nem mutatott, vegül elraktam mindent, mar 1eve probalkoztunk, kicsit ideges lettem. Menszik össze-vissza, hiaba ittam az ilyen-olyan teakat. Igy minden este együtt voltunk. :-) Es egyszer csak nem jött meg, megvartuk a 40. napot, akkor vettünk tesztet, ami egyböl kimutatta, hogy 2-3hetes terhes vagyok! :-) Vegre! Elözö ev febr.ban volt egy elhalt terhessegem, azert görcsöltem ra annyira!
26h kismama
Remelem nem baj, hogy pontosabbat nem tudok! De olyan febr. 15környeken volt ovu!
Január 28-án volt az utolsó mensim, és február 25-én fogant a baba (esetleg 22, de én szinte biztos vagyok a 25-ben:) ) Február 28-ra vártam a mensit, mert stabilan beállt 30 napos ciklusom volt, de ugye semmi..
Az első pozitív tesztem március 13-án volt, addig csupa negatív, már sík ideg voltam, mert két hete késett, minden terhességi tünetem megvolt, teszt meg semmi.
Végül is egy hajnalban végzett negatív tesztet bányásztam ki a kukából reggel, hogy biztos negatív volt-e, és az volt egy halvány pozitív, de akkor már hagytam a fenébe, anniyra tudtam, hogy terhes vagyok... :)
A 20. héten azt mondta a doki, hogy "úgy néz ki, fiú" de ezt is érzem a legelejétől, nagyon fiút érzek. Majd szeptemberben pontosítanak ha tudnak:)
Egyébként rettenetesen mozgékony, most 25 hetes vagyok és mindennap szétrúg.
Imádom a kis malacot, annyira közlékeny, nagyon kommunikál, és rögtön megtalálja a kezemet ha a hasamon van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!