3idöntuli pozitiv nagyonhalvany teszt es 2 1percen belüli nagyon halvany teszt! Terhesseg vagy becsapott a Clearblue?

Annyira aranyos vagy, olyan jól esik, hogy így drukkolsz. Nagyon-nagyon szeretnék csak egy utolsó babát, utána már semmi nem érdekelne. De félek, mert a doki nagyonmegijesztett, el sem merek menni másik orvoshoz. Ma feljebb ment a hőm, hát remélem ovu volt, együtt tudtunk lenni, és bizom benne, hogy esetleg sikerült is. Lehet, hogy most már mondhatom, hogy a 3. dpo-n vagyok? Pár nap múlva fog ezis eldőlni, de most nagyon reménykedek. Vettem barátcserje teát, mert kapszula nem volt, jövőhéten hoznak, és nem akartam addig várni. 3-4 napig ittam, tegnap már nem, mert ha tényleg ovum volt, akkor nem szabad inni.
Várom, hogy holnap írj, hogy mi ovlt a dokinál, és nagyon szorítok neked, hogy minden a legnagyobb rendben legyen veletek. :)

Jaj te szegény. Ne stresszelj, nemleszel előrébb vele. Tudom, hogy nehéz, de muszáj alahogy kikapcsolni. A baba miatt meg miattad is. Nagyon szorítok, hogyminden rendben legyen veletek.
Várom hogy írj.

Az elég nagy baj, hogyí az apuka nem akar dolgozni. Muszáj neki, mert a családnak kell a pénz.
Azóta hogy vagy kedves kérdező? Remélem minden rendben van veletek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!