Ronika86 kérdése:
3idöntuli pozitiv nagyonhalvany teszt es 2 1percen belüli
nagyon halvany teszt! Terhesseg vagy becsapott a Clearblue?
Sziasztok!!! Teszteltem isméét! A múltkor nem jutottam ilyen tesztig(semmi nem volt rajta), most már látszik ezen is!! Facell tesztcsík változata. Mit gondoltok?
[link] Örülhetek?? :) jaaaaj remélem igen!
2016. márc. 23. 21:26
Na miújság? Eltűntetek. Lááányok!! Nézzétek tegnapi és mai tesztem:
[link]
:)))
Írjatok,hogy mizujs!!
2016. márc. 25. 07:52
Sziasztok.
Kedves utolsó, azt hiszem neked gratulálhatok. Szépen látszik, hogy ez bizony pozitív. Velem még mindig semmi, nem tesztelek, elfogyott, és megfogadtam, nem érdekel, nem görcsölök, elég volt. Ha akr jönni a baba jön, ha nem, akkor nem tudok mit tenni. :(
2016. márc. 26. 13:18
Köszönöm Mandiga!!! Jönni fog az a baba, nyugi!!! Nagyon drukkolok!
2016. márc. 26. 13:44
105/129 A kérdező kommentje:
Sziasztok lanyok :) elöször is gartulalok:))))) Kicsit eltüntem mert visszamentem dolgozni es beletemetkeztem a munkaba:) ujra rajta vagyunk a babucin:) visszamentem ellenörzesre es minden rendben volt:) ti hogy vagytok? Meseljetek picit :)
Köszönöm!! :) Örülök, hogy minden rendben veled, nagyon drukkolok, hogy hamar sikerüljön a babó! :) Én jövőhéten megyek dokihoz először, annyira félek már, hogy minden rendben van-e. Ma 4hét 4 napos vagyok,ha mindenvigaz! :)
Mandiga és veled mi a helyzet?
2016. ápr. 1. 21:34
107/129 A kérdező kommentje:
Jujj de szupi😊😊😊 öszinten gratulalok neked :) es rosszullet vagy valami? Hogyerzed magad? Biztosan minden rendben lesz :) veled izgulok :) nalam az a baj hogy gözöm sincs mikor van ovum:) megkell figyelnem most magam hogy mikor mit hogyan deeeee hat csak összejön megint es mostmar remelem normalisan :) ugyerzem hogy tultettem magam az egeszen es jöhet ujra a mindenhavi teszt vasarlas:)))))) irjatok am mindenkepp:)
Nagyon drukkolok neked, hogy hamar sikerüljön!! :) Örülök, hogy már jól vagy! Én ma megyek dokihoz 5hét 1naposan,remélem minden rendben lesz és petezsákot már látunk! Jöhetne már az este 6, mert nem győzöm kivárni... Írj majd miújság. :) Szép napot! Az idő itt csodás, 25 fok lesz ma, végre joooo idő!! :)))
2016. ápr. 5. 07:13
109/129 A kérdező kommentje:
Nah miujsag??? Minden rendben? Mi volt az ultrahangon? Irjatok am hogy miujsaf veletek:) hat en meg nemtudom hogy megint mi van velem mert szedülök es hanyingerem van :) de ez szerintem meg tuti nem baba .... vagy hat en mar nem is tudom:) kicsit gyors lenne akkor nahh meg ugy felek mint allat :(
Jó, hogy írtál, minden rendben!! :) A doki felvetette az ikrek lehetőségét atya ég :DDD 3 hét múlva újabb uh. :) mikorra nem várod? Mikor volt pé? Drukkolok ám ezerrel!!:)
2016. ápr. 6. 14:15
Kapcsolódó kérdések: