Ronika86 kérdése:
3idöntuli pozitiv nagyonhalvany teszt es 2 1percen belüli
nagyon halvany teszt! Terhesseg vagy becsapott a Clearblue?
Aranyos vagy! 27-8-án kell megjönnie. Vagyis nem kéne. A mellem már 6 napja furcsán feszül és oldalt fáj. Hányingerem szokott lenni pár napja reggel. Fiamüal a mensi elött 3 nappal kimutatta a facelé halványan. Bár most ha minden igaz, késöbb foganhatott, olyan 14-én. De akkor, hogy lehetnének a 10-es tesztek halvány pozik szombat du óta? :/ nagyon félek, hogy baj van. Máskor is lehetett volna a fogantatás,mert sűrűn voltunk együtt,de 12-14 ig volt ovus görcsölgetés. Tisztára bedilizek.
2016. febr. 25. 10:24
Jaj de paraszt vagyok! Azt teljesen elfelejtettem írni,hogy nagyon sok egészséget kívánok nektek és gratulálok a babucihoz!!!
2016. febr. 25. 11:49
53/129 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönjük:) ne idegeskedj mert szerintem ezer% hogy baba van :) en ugyanigy voltam es probalj meg ne sokat idegeskedni mert ugy jarsz mint en:) fajni fog a pocid:) ugyanebben a cipöben voltam es baromi koran j
jelezte a teszt:) en megprobalnek egy clearbluet :) de tenyleg nekem is olyan halvany volt vegig hogy szinte kikeszültem:) azt hittem szellemcsikos vagy alpozitiv:) ennyi teszt nem fog hazudni hidd el nekem:) en nagyon nagyon szurkolok neked:) irj mindenkepp hogy mik a fejlemenyek:) amugy a tüneteim is pont ezek voltak:) jaaaah es a hömerözesröl annyit hogy minden reggel nekem 36.536.7 volt es közben meg napközben volt egyfolytaban höemelkedesem:) neked van ilyen? Mik a tüneteid meg?
A höm egészen tegnap előttig 36,6-36,7 volt, onnantól 36,9. Napközbeni 37,3-4. Folyton pisilnem kéne, meg görcsölget a hasam. Plusz ugye amiket már írtam. Most csináltam egy 10 es tesztet, és megint pozi. Remélem minden rendben lesz és nem méhenkivüli vagy vetélés lesz. Fééélek.
2016. febr. 25. 13:30
55/129 A kérdező kommentje:
Hihi haaaat igazan nem kell felned:) minden rendben lesz:) 10000000% hogy baba :) nekem is meg mindig faj a pocim es olyan mintha megjönne:) de mar nem fog;) en biztos vagyok benne hogy baba van mert detto ugyanigy voltam:)))))) irj am hogy mizjsag;) kivancsi vagyok nagyon es ha meg is jönne se keseredj el mert nekem is megvolt:) a lenyeg hogy ne tartson sokaig es ne nagyon sok legyen:) izgulok miattad is:) megy a drukk:)
Újabb tesztek... Újabb idegbaj. Benu teszt ami elvileg 10-es szinte alig látszik rajta valami. 25-ös one stepen nagyon halványan látszik. Tegnapi 10-es gyógyszertári,amit írtam,elég erős (a többihez képest) és erősödött a tegnap előttihez képest. Tényleg megbolondulok és pattanásom is jött ki...
2016. febr. 26. 08:32
57/129 A kérdező kommentje:
Tenyleg ne idegeskedj:( most biztos elmosolyodsz mert tegnap vettem tesztet es most megcsinaltam es olyan idöntuli halvany hogy csak szintem eppen ott van:))))))) ne stresszelj mert art a babucinak:) minden rendben lesz hidd el:) mikor mesz dokihoz? Probalj meg egy vertesztet csinaltatni:) bar ott magyarban az en orvosom akkora paraszt volt hogy azt mondta ott a korhazban ilyet nem csinalnak:( tudom mit erzel :( en is sirtam es ki voltam borulva mert olvasgattam a sok hülyet itt es csak megremisztettek :( kerlek probalj megnyugodni:) irj mindenkepp
58/129 A kérdező kommentje:
Ezt nezd meg a mai tesztetem:))))) pedig en mar 100%ra terhes vagyok:) ezekben nem lehet bizni :) de a halvany az HALVANY:)))))
[link]
Hú tényleg elég halványka,érdekes. Tegnap déli 10 es tesztcsík még erösebb volt,erre ma predictor és facelle negativ :( kikészülök! Biztos nem marad meg a pici! :(((
2016. febr. 27. 14:40
60/129 A kérdező kommentje:
Ne izgulj mert biztos baba es meg fog maradni!!!! Holnap kell hogy megjöjjön neked es van akinek meg egy hettel utana sem mutatta ki:) tenyleg neizgulj mert igy csak artasz a picinek:( tudom hogy nagyon rossz varni :(( ilyenkor meg semmikepp sem lesz erös pozi:) olvasd vegig en hogy voltam:) es latod minden rendben lett!! Kitartas es kerlek ne idegeskedj.. irj kerlek mindenkepp hogy megjött vagy nem jo??? Drukkolok es bizti baba van:)
Kapcsolódó kérdések: