Ronika86 kérdése:
3idöntuli pozitiv nagyonhalvany teszt es 2 1percen belüli
nagyon halvany teszt! Terhesseg vagy becsapott a Clearblue?
Lányok szóhoz sem jutok, nagyon szomorú lettem. Azt hittem mire jövök, jó híreket olvasok, de sajnos nem.
118-as. Rettenetesen sajnálom ami veled történt, ez nagyon szomorú és fájdalmas dolog. Lélekben én is ott vagyok veled, ahogy a kérdező is. Mást nem tudok írni, mint kitartás, és mihamarabbi felépülést. :(((
Kedves kérdező. Ezt most én sem értem. 4 hét után már nem lehet annyi hcg a vizeletben. Milyen tesztet használtál?
2016. ápr. 11. 21:27
Köszönöm Mandiga!:( te hogy vagy? Valami változás?
Kérdező veled mi van?
2016. ápr. 26. 12:34
Miújság veletek? Eltűntetek!!! Pedig érdekel, hogy miújság! Írjatok!
2016. jún. 12. 14:37
124/129 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok:) en most mar tultettem magam a dolgokon:) hogy vagytok? Eddig nem tudtam belepni mert elfelejtettem a kodot :) hogy vagytok azota???
Szia! Na végre! :) Képzeld én 10 hetes pocis vagyok azóta! :) Új házunk van, rendezkedünk. A kert még egy katasztrófa. :D Mint egy dzsungel...:D Ma megyek dokihoz, úgy félek... Az előző vetélés óta még jobban parás vagyok! Te hogy vagy?
2016. aug. 2. 15:15
126/129 A kérdező kommentje:
De örülök nekiiiiii :) Szupeeer :) mi most vagyunk 7 hetesek és tegnap már vert a pici szíve :) októberben volt megegy mutetem és ki tisztítottak . Így most sikerült végre és nagyon boldog vagyoook :) a legszebb karácsonyi ajándék volt . :) hogy vagy? Neked mik a tünetek ??
Szia! Úristen, most találtam vissza a kérdéshez, eszembe jutottál! Én vagyok az utolsó meg sok másik hozzászóló! Nekem azóta 9 hónapos a kislányom, minden a legnagyobb rendben volt, annyi, h ö is korábban jött. Mindegyik gyerkőcöm 34 hétre, de mindenki maximálisan egészségesen! :) Te hogy vagy? Mi történt azóta? Remélem meglátod, hogy írtam! :))))
2017. okt. 25. 22:41
128/129 A kérdező kommentje:
Csajok :) uhh milyen régen voltam itt :) azóta van egy 7honapos kisfiam és minden a legnagyobb rendben van . Veletek mi újság? Remelem olvassatok az üzemet! Egyébként megint helyzet van :D megvolt a vérzések egy napig de előtte negatív volt a teszt! Vérzés után pozitiv! Most légy okos domonkos:)))))azt mondta a doki hogy 6.3 csak a hcg ... vagy most agyazodott be vagy most ment el a baba. Szerdán lesz eredményem . Meséljenek hogy vagytok? Remelem itt vagytok még:)
Szia utolsó válaszoló vagyok, aki sokszor irt! :) Örülök, hogy minden oké veletek! Mi is jól vagyunk,a legkisebb gyerkőc azóta 13 hónapos múlt! :)
Nem hiszem el amúgy, mert képzeld, én is terhes vagyok! :`DDD Csak én már 20.hetes! Úgyhogy 4 gyerkőc lesz :)
Megmutizod a teszted?
2018. márc. 12. 14:02
Kapcsolódó kérdések: