Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3idöntuli pozitiv nagyonhalvan...

Ronika86 kérdése:

3idöntuli pozitiv nagyonhalvany teszt es 2 1percen belüli nagyon halvany teszt! Terhesseg vagy becsapott a Clearblue?

Figyelt kérdés
Reggel hanyingerrel ebredek.. Minden nap csinalok egy tesztet ami nem akar erösödni!Voltam dokinal es meg azt mondta nagyon picike lehet!a teszteket Clearbluval csinaltam! Mi lehet?Lehet tevesen adott pozitivat ennyiszer? Ugy felek,hogy nem baba :( kinek volt ilyenhez hasonlo es baba volt a dologban??
2016. febr. 10. 08:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/129 mandiga ***** válasza:

Lányok szóhoz sem jutok, nagyon szomorú lettem. Azt hittem mire jövök, jó híreket olvasok, de sajnos nem.

118-as. Rettenetesen sajnálom ami veled történt, ez nagyon szomorú és fájdalmas dolog. Lélekben én is ott vagyok veled, ahogy a kérdező is. Mást nem tudok írni, mint kitartás, és mihamarabbi felépülést. :(((

Kedves kérdező. Ezt most én sem értem. 4 hét után már nem lehet annyi hcg a vizeletben. Milyen tesztet használtál?

2016. ápr. 11. 21:27
 122/129 anonim ***** válasza:

Köszönöm Mandiga!:( te hogy vagy? Valami változás?

Kérdező veled mi van?

2016. ápr. 26. 12:34
 123/129 anonim ***** válasza:
Miújság veletek? Eltűntetek!!! Pedig érdekel, hogy miújság! Írjatok!
2016. jún. 12. 14:37
 124/129 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok:) en most mar tultettem magam a dolgokon:) hogy vagytok? Eddig nem tudtam belepni mert elfelejtettem a kodot :) hogy vagytok azota???
2016. aug. 2. 14:07
 125/129 anonim ***** válasza:
Szia! Na végre! :) Képzeld én 10 hetes pocis vagyok azóta! :) Új házunk van, rendezkedünk. A kert még egy katasztrófa. :D Mint egy dzsungel...:D Ma megyek dokihoz, úgy félek... Az előző vetélés óta még jobban parás vagyok! Te hogy vagy?
2016. aug. 2. 15:15
 126/129 A kérdező kommentje:
De örülök nekiiiiii :) Szupeeer :) mi most vagyunk 7 hetesek és tegnap már vert a pici szíve :) októberben volt megegy mutetem és ki tisztítottak . Így most sikerült végre és nagyon boldog vagyoook :) a legszebb karácsonyi ajándék volt . :) hogy vagy? Neked mik a tünetek ??
2017. jan. 7. 14:19
 127/129 anonim ***** válasza:
Szia! Úristen, most találtam vissza a kérdéshez, eszembe jutottál! Én vagyok az utolsó meg sok másik hozzászóló! Nekem azóta 9 hónapos a kislányom, minden a legnagyobb rendben volt, annyi, h ö is korábban jött. Mindegyik gyerkőcöm 34 hétre, de mindenki maximálisan egészségesen! :) Te hogy vagy? Mi történt azóta? Remélem meglátod, hogy írtam! :))))
2017. okt. 25. 22:41
 128/129 A kérdező kommentje:
Csajok :) uhh milyen régen voltam itt :) azóta van egy 7honapos kisfiam és minden a legnagyobb rendben van . Veletek mi újság? Remelem olvassatok az üzemet! Egyébként megint helyzet van :D megvolt a vérzések egy napig de előtte negatív volt a teszt! Vérzés után pozitiv! Most légy okos domonkos:)))))azt mondta a doki hogy 6.3 csak a hcg ... vagy most agyazodott be vagy most ment el a baba. Szerdán lesz eredményem . Meséljenek hogy vagytok? Remelem itt vagytok még:)
2018. márc. 12. 13:45
 129/129 anonim ***** válasza:

Szia utolsó válaszoló vagyok, aki sokszor irt! :) Örülök, hogy minden oké veletek! Mi is jól vagyunk,a legkisebb gyerkőc azóta 13 hónapos múlt! :)

Nem hiszem el amúgy, mert képzeld, én is terhes vagyok! :`DDD Csak én már 20.hetes! Úgyhogy 4 gyerkőc lesz :)

Megmutizod a teszted?

2018. márc. 12. 14:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!