Van még valaki, aki február végére nem várja?
Figyelt kérdés
Én február 18-ra nem várom. Még valaki? Jó lenne együtt izgulni.2016. febr. 6. 14:25
31/44 anonim válasza:
Ja és 19.-es voltam (az inszeminációs)
32/44 anonim válasza:
Köszönöm, 9. napon száradás után pozi volt, másnap már egyértelműen pozitív :)
33/44 anonim válasza:
Mindenkinek sok sikert kivánok,holnap már ènis tesztelek;)
34/44 A kérdező kommentje:
2016. febr. 17. 03:24
35/44 A kérdező kommentje:
Kívánom, hogy nektek is pozitív legyen. Szorítok :D
2016. febr. 17. 03:26
36/44 anonim válasza:
Másik kérdésednél már megtettem, de itt is gratula 😃
37/44 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. febr. 17. 05:25
38/44 anonim válasza:
Sziasztok:) Mindenkinek gratulalok!!!! Olyan jo olvasni, hogy nektek sikerult! Nekem most nem jott össze, mivel 9en Megjött... Erosen es görcsösen mint regen a bogyó előtt... Na se baj, most is próbálkozunk. Azért hozza kell tennem, h ez volt az első hónap gyógyszer utan:) Megeszer gratulálok és sok sikert az elkövetkező néhány évben;)
39/44 anonim válasza:
Gratulàlok kérdező;)én vasárnapra nem várom,a mai tesztem Nega de még nagyon korai volt szerintem mert csak a 10 dpon vagyok.
40/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Mi újság nálatok, hogy vagytok?
2016. márc. 9. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!