Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki, aki február...

Van még valaki, aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Én február 18-ra nem várom. Még valaki? Jó lenne együtt izgulni.

2016. febr. 6. 14:25
1 2 3 4 5
 11/44 anonim válasza:
Sziasztok én is nagyon szeretnél már várandós lenni de sajnos 10 hónapja csalódok :( valaki írta hogy hő szerint és teszt szerint nem ugyanakkor volt ovuláció ez mitől van? Januárban 17-én már nyúlós volt a méhnyakváladék de a testhőm 19-én esett le és 20-ától mèrtem magasabbat. A ciklusaim rendszertelenek 25-30 napos szóval nehéz belőni mikor lehet az ovuláció... Erre a hónapra készültem teszttel de majd csak jövőhéttől esedékes a peteérés. Nektek szurkolok nagyon :)
2016. febr. 6. 17:10
 12/44 anonim ***** válasza:
Sziasztok,Február 21 ére nem várom,ora ponosságu a ciklusom.Ma meg holnap iszom a cickafarkot,1 nap pihi és jöhet a palástfü.Nemrég volt inszeminàcionk ami mondhatni sikeres volt de elvetéltem 6 ik héten.Most spontán probàlkozunk.
2016. febr. 6. 17:31
 13/44 anonim ***** válasza:
Szerintetek problèma hogy vetélés ota valamiért nincs nyulos nyákom?Csak sürrü fehér krém állagu valami.
2016. febr. 6. 17:33
 14/44 anonim ***** válasza:

Monoka lehet várni kellene egy ciklust a vetélés után,de egyébként mióta elvetéltem nekem is egy darabig nem volt nyúlós nyákom majd úgy 2 hónapja újra jelentkezett :).Nekem 17-re van időpontom a dokihoz úgyhogy ha a doki úgy látja,hogy van értelme akkor 18-án reggel tesztelek :)

2-es

2016. febr. 6. 17:38
 15/44 anonim ***** válasza:
Monoka vagyok,December közepén volt a vetélès.Azota ez már a 2 ik cikusom.Nem kellet beavatkozás hál istennek.
2016. febr. 6. 17:45
 16/44 anonim ***** válasza:
És mindenkinek sok sikert kivánok;)
2016. febr. 6. 17:46
 17/44 A kérdező kommentje:
Én december végén vetéltem el és azóta egyszer menstruáltam. Nekem sincs nyúlós nyákom, remélem nem gond. 2 napja hosszú ideig tompa nyomást éreztem a bal petefészkemben, remélem a tüszőrepedést éreztem meg.
2016. febr. 6. 18:28
 18/44 anonim ***** válasza:

Nekem múlthónapban volt kémiai terhességem,ezután 10 napig tartó erős vérzésem. Nekem sincs nyákom most. Nagyon száraz vagyok,de olvastam,h nem kell mindíg legyen.

A hőt és az ovu tesztet én sem értem. De bár egyik sem 100%-os,a hő mégis biztosabb. Az LH teszt mutatja a megemelkedett LH-t,de a tüszőrepedést nem. A hő viszont fentmarad magasan ha volt peteérés. De ugye ez sem 100%. Csak az ultrahang.

2016. febr. 6. 18:40
 19/44 anonim ***** válasza:
Én 17.-re nem várom. Inszeminációm volt, már a második. Csak egy petesejtem érett meg a stimuláció ellenére, szóval abban van minden reményem. :) 2 éve próbálkozunk.
2016. febr. 6. 21:36
 20/44 anonim ***** válasza:
én február 27 körül nem várom, már nagyon rajta vagyunk a baba dolgon :) nem hagyunk ki esélyt sem arra hogy ne termékenyüljön meg a petesejt :)
2016. febr. 10. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!