Két hete késik a mensesem, mar a masodik fajta teszten jelenik meg 2 csik, de kiszaradas utan csak! Van ebben tapasztalat, lehet baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha van a kérdésben tapasztalatotok,kérlek osszatok meg velem!az elso tesztem korai teszt volt (erlier) ,mivel reggelente hányingerem volt par napig,es ciklus közepén barnaztam 2 napot !( ami persze gondoltam peteeres ,.de aztán 21-én nem jott meg)
Előre is köszönöm! Azóta egyébként nincs semmi tunetem)
2016. febr. 3. 18:26
11/11 A kérdező kommentje:
Azért nem voltam mert volt mar ilyen nyáron, késett mar gyógyszer mellett,de mivel ujra es ujra kiujulo cisztaim vannak így kicsi várok ilyenkor mert megszokott jönni es ezekben az esetekben sajnos mindig volt mellette hasfajasom ami combba sugárzott ki es tudtam hogy ciszta... De most semmi hasfajasom sincs es ez esetben halvany csikosak a tesztjeim..dokit felhívtam de szerinte meg várnom kellene mert valószínű nem látna meg babát mert tul kicsi, mivel cisztara nincs tunetem így valószínű az pedig most nincs de ha van is eltűnhet mensivel! Nagyon sűrűn jarok miatta vizsgálatra es ez nem tul kellemes ,ezért várok!
2016. febr. 4. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!