Golden retriever?
Egy tündér. A golden retrieverben minden megvan ami...:
... gyerekeknek: türelem, játékosság (gondolok most a Gyere Ide! - Hozd vissza! parancsokra), engedelmesség
... családoknak: feltétlen szeretet, odaadás, engedelmesség, gyors tanulás, semmi féltékenység
... kiképzőknek: nagyon gyors tanulás, példás észjárás, jól motiválhatóság
... kezdő kutyásoknak: engedelmesség, türelmesség, jóakarat
... vakoknak, látássérülteknek: pontosság, gyors észjárás, jóakarat
A golden retriever maga egy csoda. Egy türelmes, szófogadó ebről beszélünk. Minden kutya falánk. Nyugtasson meg, hogy a labradorról többet hallottam, hogy rendkívül hízékony fajta. Ha megfelelő táppal, vagy BARF mennyiséggel etetsz, szerintem nem lesz ott semmi gond. ;)
Szerintem, ha már előre felmerül a kérdés,hogy mennyit eszik, akkor felesleges megvenni egy kutyát. Meg is mondom, hogy miért. Egy kutya nem csak eszik, szüksége van oltásokra, különböző tartozékokra, mint póráz, nyakörv, etetőtál, fekhely, kefe, stb., és ha megbetegszik? Majd nem hívtok ki állatorvost, mert drága? Ráadásul nem a legolcsóbb tápot "illik" venni a kutyának, hanem minőségi eledelt elé rakni és ez nem olcsó mulatság.
Csak akkor fogadj be bármilyen kutyát, ha biztosan tudod,hogy el tudjátok látni éveken át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!