3 hónapig ilyeneket teszteltem,mindíg másfajtával! 2 napig ugyanolyan a csík,majd eltűnik 3.napra. Ugyanolyanok mint neked a múlthavi tesztjeid.
Elmentem dokihoz,aztmondta "pozitívnak vélt terhességi tesztjei negatívak". Megmutattam neki,akkor már aztmondta,hibásak... kérdeztem,hogy nem lehet hogy kémiai terhességek? Aztmondta,több a pozitív hibás mint a negatív hibás!
Dokit váltottam mert nem volt hajlandó rendesen kivizsgálni,pedig a ciklusaim is már 44 naposakra húzódtak a pozi tesztek után! Progi hiányom volt/van,a másik doki szerint pedig a tesztjeim pozik voltak,csak elmentek a babák a progi hiány miatt.
Na a kérdésre is válaszolva,nekem pozitívnak tűnik,de ha ez is halványodik,ne hagyd rá és menj el az orvishoz!
Közben láttam,hogy írtál utolsó!
Múlt hónapban utró mellett halványodott el a tesztem.Utolsó decemberi orvoslátogatásom során minden rendben volt.Most ha megjön(de remélem nem fog) akkor kell mennem vérvételre majd márc.8-án endokrinológushoz...
22-es. Ahogy olvastam a válaszod, mintha én lennék.
Kedves kérdező. Nekem volt olyan, hogy egyik nap pozitív, másnap negatív, harmad nap pozitív, negyedik nap negatív, one step. Facelle tesztel ismét volt olyan, mindenki azt mondta pozi. Jelenleg ott tartok mint a 22-es, hogy tolódik a ciklusom. Úgy kezdődött, hogy 25 naposak voltak, majd jött egy 43 napos, majd 21 napos, jelenleg az 51. napomon tartok. Kikészítenek már a tesztek is. Azt sem tudom melyik az, ami teljesen megbízható.
Én mindenesetre nagyon drukkolok neked, hogy baba legyen.
Egy pozitív tesztet nem kell darabokra szedni ahhoz, hogy lásd az eredményt, akármilyen halvány is.
A tiéd negatív, ez is, az előző is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!