Fene tudja, nekem inkább szürkésnek tűnik a csík, az pedig nem pozitív, csak szellemcsík.
Tesztelj holnap egy másikkal, az a biztos.
[link] ezen a képen talán látszik,hogy nem szürke a csík..
A lényeg annyi,hogy múlt hónapban halvány pozit teszteltem,de szépen elhalványult a tesztem majd megjött 1,5 napra.A tüneteim maradtak ugyan azok mint a mensi előtt ami fura lett és ezért teszteltem...de ha bab lenne ennek már sokkal erősebbnek kellene lennie szerintem....és így félek a méhenkívülitől...
A vérzés előtti tesztjeid egyértelmű halvány pozitívak, viszont a mostani még a másodjára küldött képen sem egyértelmű.
Ha már a múlt hónapban megfogantál volna, akkor a 2. csíknak olyan erősnek kellene lennie, hogy szinte leugrana a papírról.
Szóval ha meg is fogantál, akkor az biztos, hogy most történt, vagy ha nem, akkor valami gáz van, jobb ha orvos lát, mi csak találgatunk itt laikusként.
Ez one step teszt? Nekem még sose volt ez a fajta szellem csíkos, csak akkor tudtam rá odaképzelni valamit, amikor pár nap múlva már szépen erősödött a második csík! :)
A 13, 15. dpo-s tesztek milyen fajták? Nicol vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!