Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most mi? Ugye csak a teszt...

Ez most mi? Ugye csak a teszt szórakozik velem? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2016. febr. 3. 12:49
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
Ez pozitívnak tunik! :)
2016. febr. 3. 12:50
 2/51 anonim válasza:
Tesztelj még egyet reggeli vizeletből.. Mikor kellett volna / kellene megjönnie?
2016. febr. 3. 12:53
 3/51 anonim válasza:
Ez egy nagyon halványan pozitív teszt. Tesztelj két-három nap múlva felkelés után, akkor már erősebbnek kell lennie.
2016. febr. 3. 12:53
 4/51 anonim ***** válasza:

Fene tudja, nekem inkább szürkésnek tűnik a csík, az pedig nem pozitív, csak szellemcsík.

Tesztelj holnap egy másikkal, az a biztos.

2016. febr. 3. 12:54
 5/51 A kérdező kommentje:

[link] ezen a képen talán látszik,hogy nem szürke a csík..

A lényeg annyi,hogy múlt hónapban halvány pozit teszteltem,de szépen elhalványult a tesztem majd megjött 1,5 napra.A tüneteim maradtak ugyan azok mint a mensi előtt ami fura lett és ezért teszteltem...de ha bab lenne ennek már sokkal erősebbnek kellene lennie szerintem....és így félek a méhenkívülitől...

2016. febr. 3. 12:59
 6/51 A kérdező kommentje:

[link]

ezek voltak a mensi előtti tesztjeim...

2016. febr. 3. 13:00
 7/51 A kérdező kommentje:
Ja jut eszembe tuti nem szellemcsík mert amikor végig futott a vizelet már ott volt a csík.Ez a kép is kb.3 percen belül készült.
2016. febr. 3. 13:01
 8/51 anonim ***** válasza:

A vérzés előtti tesztjeid egyértelmű halvány pozitívak, viszont a mostani még a másodjára küldött képen sem egyértelmű.

Ha már a múlt hónapban megfogantál volna, akkor a 2. csíknak olyan erősnek kellene lennie, hogy szinte leugrana a papírról.

Szóval ha meg is fogantál, akkor az biztos, hogy most történt, vagy ha nem, akkor valami gáz van, jobb ha orvos lát, mi csak találgatunk itt laikusként.

2016. febr. 3. 13:11
 9/51 anonim válasza:
A terhességek meglepően magas százaléka kémiai terhesség (felszívódik magától). A nagyon érzékeny terhességi teszteknél (pl. 10-es erősségű) előfordulhat, hogy kimutatja a terhességet, de az aztán felszívódik. Most mikorra várod? A hcg szintje átlagosan kétnaponta duplázódik, 2 nap múlva már erősebbnek kellene látnod a tesztcsíkot.
2016. febr. 3. 13:11
 10/51 anonim ***** válasza:

Ez one step teszt? Nekem még sose volt ez a fajta szellem csíkos, csak akkor tudtam rá odaképzelni valamit, amikor pár nap múlva már szépen erősödött a második csík! :)

A 13, 15. dpo-s tesztek milyen fajták? Nicol vagy?

2016. febr. 3. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!