Ez ugye babás csík és nem csak a teszt szórakozik velem?
2016. jan. 13. 11:31
1/19 anonim válasza:
igen, de 2 níp múlva ismételd meg szerintem. Mióta késik?
2/19 anonim válasza:
bocs, most látom, hogy még nem késik :) 1. voltam
3/19 anonim válasza:
Halványan de ott a csík. Még elég korán van, két nap múlva tesztelnék, de gondolom Te holnap reggel már lövöd is a következőt, ha nem ma délután... :D
4/19 A kérdező kommentje:
Igazából még csak hétfőre nem várom,de hamarabb volt az ovum mint kellene lennie.2 tesztet vettem ma és majd csak pénteken akarok újra tesztelni :D
2016. jan. 13. 11:37
5/19 anonim válasza:
Lehet babás csík, de majd ismételj! :)
8/19 anonim válasza:
ó, nem is olyan halvány ez! szurkolok, hogy holnapra erősödjön:)
9/19 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a fajta tesztet. De nagyon biztató! :)
10/19 anonim válasza:
Mindenféle szem-meresztgetés nélkül látszik, úgyhogy pozitívnak tűnik. Amikor nekem ilyen halvány tesztem volt, akkor rögtön elrohantam venni egy másikat, és az (bár kevésbé érzékeny) egy picit erősebb lett, nem első vizeletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!