1/61 anonim válasza:
Én nem látok semmiféle halvány második csíkot.
2/61 anonim válasza:
Van igen. De csinálj masik tesztet is 2 nap múlva.
3/61 anonim válasza:
Inkább egy szétáztatott teszt.Értékelhetetlen.Ismételj.
4/61 Vilcsianyuja válasza:
Szerintem ez a teszt egy kicsit sok pisit kapott. El van ázva, azért ez a rózsaszín maszat. Szerintem ez így nem érvényes, de én is látom amúgy azt a kirajzolódó csíkot, amire gondolsz. Ismételj, de csak addig márts vagy annyit csöpögtess, amennyit az adott fajta teszt ír.
5/61 A kérdező kommentje:
de szét áztatva sem kellene második csíknak kirajzolódnia nem?
2016. jan. 4. 17:56
6/61 Vilcsianyuja válasza:
Ne csapd be magad. Hiába rajzolódik, egy pozitív tesztnek nem így kell kinézni. Inkább végezd el a tesztet utasítás szerint. Gondolom, még igen korai szakaszban vagy, azért gondoltad, hogy így biztosabban kimutatja. De ez nem érvényes, ettől nem leszel okosabb.
7/61 anonim válasza:
Ez egy elázott terhességi teszt, amit nem lehet értékelni.
Csinálj másikat az utasítás szerint!
8/61 anonim válasza:
szerintem is csinalj mast es ne aztasd el ! amugy lehet latszik valami ...
9/61 anonim válasza:
En fehernek latom a masodik csik helyet..negativ :( Hcg line teszt?
10/61 A kérdező kommentje:
na most akk látszik v nm xd meg ijedtem xd de ha el van ázva akk sem kellene mutatnia nem?
2016. jan. 4. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!