Az egy halvány második csík?
Nem a peteérésedet mutatja a teszt? Akkor szokott ilyen lenni, és kb. ott tarthatsz a ciklusodban is... De ez nem pozitív teszt!
2016. jan. 4. 21:24
Nem értem ezt az egészet, illetve a kérdezőt.. 11napja múlt el ha jól számolom, ugyanis azt írtad 24-én múlt el, akkor még csak most van/lesz ovud. Minek tesztelsz??? Az első teszt elázott, értékelhetetlen, a második pedig szürke, vagyis szellemcsíkos..
2016. jan. 4. 21:26
Nem úgy néz ki hogy pozitív lenne a teszt.
2016. jan. 4. 22:07
Utolsó bejegyzésem, mert asszem, szélmalomharcot vívok. Tényleg. Kérdező, olvass már el egy összefoglaló cikket a női ciklusról. Sok minden talán világos lesz, amiről most halovány fogalmad sincs.
Arra kapásból felhívnám a figyelmed, hogy a ciklus nem a menzesz elmúlásával, hanem az első napján kezdődik. Teszem azt, volt 5 napos menzeszed, 5. nap volt 24-én, akkor 6-8. napon voltatok együtt. Egy átlagos 28 napos ciklusnál a peteérés a ciklus 14-15. napja környékén van. Tehát te nagyon el vagy tájolva. Azt már írtam, hogy nem létezik a 3 napos terhesség fogalma. De gondoltam, a mensidnek mondjuk 4-5 napon belül kellene megjönnie, te azért tesztelsz itt ezerrel, erre kiderül, hogy még csak a ciklusod első felében vagy... Nagyon tájékozatlan vagy, és így akarsz gyereket... Mikor még a saját tested működésével se vagy tisztában.
2016. jan. 4. 22:15
45/61 A kérdező kommentje:
a menzeszem cs 3napos amióta megjelent az életemben a menstruáció
46/61 A kérdező kommentje:
az ember feltesz egy kérdést és itt bunkóskodtok ciklus stb hányszor volt rá példa h így lettek terhesek mint én..nm mondom h vágytam rá de ha az vagyok akkor örülök neki
2016. jan. 4. 23:23
Szerintem sem vagy terhes! De ha nem nyugszol egy masfajta tesztet csinalj.Ha lehet tesztcsikosat mert a kazettasok nem a legjobbak.
2016. jan. 5. 05:36
Attól hogy 3 napos a mensid, nem.jelenti.azt hogy terhes vagy, viszont ha az is lennél, és tegyük fel az első hónapban menstruáltál volna, akkor is totál pozinak kellene már lennie! Ne kergess hiú ábrándokat!!! Nem bunkózunk, csak egyszerűen nem fogod fel hogy negatív a teszted!
2016. jan. 5. 07:16
Szia! Engem érdekel mi lett végül az eredményed. Köszönöm, ha megírod!
2016. jan. 5. 09:14
Kapcsolódó kérdések: