Halvány a 2. csík, terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Nem védekeztünk a barátommal, és már másfél hete késik (mondjuk ilyen már nagyon sokszor volt, legutóbb 3 hetet késett). Most csináltam egy tesztet, és halványan látszódik a 2. csík is. Korábban is volt már, hogy féltem, hogy terhes vagyok, és csináltam tesztet, és mindig tisztán csak az egyik csík volt, ilyen még sose volt nálam. Viszont ami miatt lehet, hogy érvénytelen a teszt, és nem is pozitív igazából, hogy ráment pár csepp vizelet a csíkozós részre is, vagy az nem befolyásolja? Így néz ki a teszt: [link] 2015. aug. 4. 20:15
2/28 A kérdező kommentje:
Ezt fogom tenni, csak a környéken ilyenkor már nincs nyitva gyógyszertár. Csak gondoltam hátha kapok közben valami megnyugtató választ, mert iszonyatosan rettegek :S
2015. aug. 4. 20:20
3/28 anonim válasza:
Én is rettegnék a helyedbe, sőt elrohannék egy non-stop patikába új tesztért. A kép alapján két esélyes...
4/28 anonim válasza:
Nézd meg a papírját. Nincs rajta hogy mi van ha halvány a csík?
5/28 A kérdező kommentje:
viszont amúgy rögtön miután megcsináltam nem mutatott két csíkot. sokkal később néztem rá megint, és csak akkor mutatta ezt, ami a képen van, és most olvasom a tájékoztatón, hogy 30 perc után már ne értékelje ki.
2015. aug. 4. 20:35
6/28 A kérdező kommentje:
a halvány csíkról semmit se írnak
2015. aug. 4. 20:38
7/28 anonim válasza:
Miért nem védekeztek ha nem akartok gyereket? Szeretsz abortuszra járni?
Pozitív a teszted!
8/28 A kérdező kommentje:
Neked meg a mások bírálása a kedvenc időtöltésed?
2015. aug. 4. 20:48
9/28 anonim válasza:
Ez bizony pozitív. Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kell, nem imádkozni, miután késik a vérzésed. Szedd össze magad, ülj le a pároddal, beszéljétek át, hogy mi legyen, mert bizony terhes vagy.
10/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ. Semmi esély rá, hogy esetleg mégis negatív, és rossz a teszt? Hallottam már ilyenről is.
2015. aug. 4. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!