Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Halvány a 2. csík, terhes vagyok?

Halvány a 2. csík, terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nem védekeztünk a barátommal, és már másfél hete késik (mondjuk ilyen már nagyon sokszor volt, legutóbb 3 hetet késett). Most csináltam egy tesztet, és halványan látszódik a 2. csík is. Korábban is volt már, hogy féltem, hogy terhes vagyok, és csináltam tesztet, és mindig tisztán csak az egyik csík volt, ilyen még sose volt nálam. Viszont ami miatt lehet, hogy érvénytelen a teszt, és nem is pozitív igazából, hogy ráment pár csepp vizelet a csíkozós részre is, vagy az nem befolyásolja? Így néz ki a teszt: [link]
2015. aug. 4. 20:15
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Persze, tanultam az esetből, nagy szerencsém volt. Vettem még egy tesztet, és holnap reggel fogom megcsinálni, mert még én sem nyugodtam meg teljesen. De amúgy nálam a nem védekezés az megszakításos módszert jelent, nem tudom, hogy ez eddig egyértelmű volt-e. Az meg, hogy késik nálam tényleg nem jelent semmit, mert nagyon stresszes az életem, sokat szorongok, és folyton összevissza jön meg.
2015. aug. 5. 16:07
 22/28 anonim ***** válasza:

Sejtettem, hogy a megszakítást értetted alatta. De az akkor is lutri módszer, 100-ból 40 nő egy év alatt teherbe esik ezzel a módszerrel.

Persze ha nem lenne akkora katasztrófa egy gyerek, akkor oké, de ha az első gondolatod az abortusz, akkor talán olyan módszert kellene keresni, ami megbízható...

Ráadásul ha még a ciklusoddal se tudsz normálisan számolni, akkor pláne rizikós, hisz fogalmad sincs, mikor van ovulációd.

2015. aug. 5. 16:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Csináltál azóta tesztet?
2015. aug. 6. 12:23
 24/28 A kérdező kommentje:
igen, csináltam még egyet ma reggel, és az is negatív lett, szerintem nem lesz itt baj. köszönöm az érdeklődést :)
2015. aug. 7. 00:46
 25/28 A kérdező kommentje:
azóta már amúgy meg is jött a menstruációm, tehát minden rendben, ezt csak azoknak üzenem, akik esetleg hasonlóan jártak mint én, és látják ezt a kérdést
2015. aug. 14. 17:24
 26/28 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy régi a kérdés, de csak nekem tűnt fel, hogy ez Lh teszt nem pedig Hcg?
2016. jan. 5. 08:28
 27/28 anonim ***** válasza:
ha-ha én is most akadtam rá erre a kérdésre,jó volt sok nőt behúzott,vagy ő maga sem tudja ,hogy mivel kellene tesztelnie.aranyos volt :-D
2016. jan. 17. 12:21
 28/28 A kérdező kommentje:
miiiii, most látom én is, pedig én terhességi tesztet kértem a patikában, hát ez nagyon kemény
2016. máj. 13. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!